Predivne!

Voditeljice Provjerenog i Dnevnika Nove TV ovako dotjerane nemamo priliku vidjeti na televiziji, a ne zna se koja je ljepša!

Valentina Baus i Ema Branica Valentina Baus i Ema Branica Privatni album 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus i Ema Branica Valentina Baus i Ema Branica Valentina Baus i Ema Branica Renata Končić Minea, Marija Miholjek, Ema Branica, Barbara Štrbac i Ksenija Kardum Mato Barišić i Ema Branica Ema Branica Dino Goleš i Valentina Baus Saša Kopljar, Marija Rukavina,Valentina Baus i Dino Goleš, Želim život Valentina Baus i Prljavo kazalište Valentina Baus i Prljavo kazalište +5 Valentina Baus Galerija

Valentina Baus i Ema Branica zablistale su na dodjeli nagrada u Zagrebu, na kojoj su slavili i TV formati Nove TV.

Celebrity magazin Story još jednom je okupio brojna poznata lica estrade na događaju Story Hall of Fame, obilježavajući 22 godine postojanja.

Događaj nisu propustila ni poznata lica Nove TV. Voditeljice Dnevnika Nove TV i Provjerenog Valentina Baus i Ema Branica zablistale su u izdanjima u kakvima ih nemamo priliku vidjeti na televiziji.

Valentina je nosila crnu haljinu s jednim otkrivenim ramenom, izrezima ispod grudi i visokim prorezom na donjem dijelu, kroz koji je pokazala noge. Ema je odabrala bijelu haljinu sa spuštenim ramenima u kojoj je istaknula uski struk, a upotpunila ju je i nanizanim bisernim ogrlicama.

Obje su imale i besprijekoran make-up te frizure, a u suprotnim, ali zato i jednako spektakularnim izdanjima, zajedno su bile pravi mamac za poglede.

Uz raskošne haljine i glamurozne outfite, večer je bila ispunjena uzbuđenjem i iščekivanjem. Nova TV trijumfirala je u dvije prestižne kategorije, potvrđujući svoju dominaciju u svijetu televizije.

Popularni show ''Tvoje lice zvuči poznato'' osvojio je nagradu za najbolji TV show. Pobjednik osme sezone Alen Bičević preuzeo je nagradu u ime cijele ekipe.

"U ime Nove TV i cijele produkcije od srca zahvaljujem Storyju i njegovim čitateljima na ovoj predivnoj nagradi. Zaista smo svi uložili veliki trud u stvaranje ove sezone i iznimno nam je drago što su to gledatelji i redakcija Storyja prepoznali. Hvala vam!''

U kategoriji za najbolju TV seriju slavila je dramska serija ''Kumovi'', koja od svog početka emitiranja suvereno drži tron najgledanije serije u Hrvatskoj. Glumice Petra Kraljev, Mirna Mihelčić i Nika Barišić preuzele su nagradu s velikim ponosom i zahvalnošću.

"Ova nagrada pripada svima koji su radili na seriji i naravno našim vjernim gledateljima. Hvala vam što ste uz nas," kazale su, a od glumaca hit-serije na eventu su bili i Domagoj Ivanković te Daria Lorenci Flatz.

Izuzev ove dvije nagrade Nove TV, Daria Lorenci Flatz proglašena je najboljom glumicom, a Tomislav Marić ToMa zaradio je titulu shooting star, za novo lice.

Pogledaji ovo Nika Barišić Celebrity Glumica iz "Kumova" u vjenčanici slavila s ekipom iz serije, pogledajte kako su se i ostali dotjerali za ovu posebnu prigodu!

Pogledaji ovo Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Celebrity Markantnog supruga zvijezde ''Kumova'' nemamo često priliku vidjeti, a ona se i nakon 16 godina još topi u njegovu zagrljaju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Bošnjak - 3 Marko Bošnjak - 2 Marko Bošnjak - 1 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 6 +25 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 4 Celebrity Svi su gledali u odabir obuće pjevača koji nas je umalo predstavljao na Eurosongu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović Neven Ciganović Neven Ciganović +23 Neven Ciganović Celebrity Nevenu Ciganoviću svi su gledali u lice, no ne iz uobičajenih razloga, evo čime je opet uspio iznenaditi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene