Što li je sad to?

Nevenu Ciganoviću svi su gledali u lice, no ne iz uobičajenih razloga, evo čime je opet uspio iznenaditi!

Neven Ciganović Neven Ciganović Neva Zganec/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović Neven Ciganović Neven Ciganović Neven Ciganović Neven Ciganović Neven Ciganović Neven Ciganović Neven Ciganović Neven Ciganović +11 Neven Ciganović Galerija

Neven Ciganović pojavio se na jednom svečanom događaju u Zagrebu u potpuno bijelom izdanju, a posebnu pozornost privukao je neobičan dodatak na njegovu licu.

Brojna poznata lica u utorak su se okupila na dodjeli nagrada Story Hall of Fame u Zagrebu.

Događaj nije propustio ni Neven Ciganović, koji se i ovaj put potrudio da ga svi primijete. Došao je odjeven od glave do pete u bijelu boju, a nosio je košulju s volanima na rukavima, hlače s perjem i kaubojske čizme te je sve začinio i biserima.

Posebnu pozornost privukao je modni dodatak na njegovu licu, čiji točan naziv ne znamo, no izgleda kao naočale bez stakala i gornjih okvira. Od Nevena smo navikli na svakakva izdanja, no ovime još je jednom pokazao da s njim iznenađenjima nema kraja.

Na događaju je pozirao i sa srpskom glazbenom zvijezdom Draganom Mirković, a fotografijama se pohvalio na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Milicevic (@dejan_milicevic)

Ciganović je poznat i po brojnim estetskim zahvatima, o kojima otvoreno progovara.

"Meni je samo žao da ja nisam završio medicinu jer meni samo fale skalpel i ostali instrumenti da bih mogao nešto napraviti. Mogu asistirati bilo kojem doktoru i reći mu što treba napraviti. Između ostalog, zato što sam isprobao na sebi i zato što me to zanima'', rekao je prilikom gostovanja u emisiji Nove TV "Zdravlje na kvadrat".

Pogledaji ovo Neven Ciganović Nekad i sad Neven Ciganović u mladosti je plesao u spotu domaće grupe, pogledajte kako je tada izgledao!

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 4 Celebrity Sređena Kolinda dobro se provela na rođendanu naše poduzetnice, a s njima je slavio i Neven Ciganović: "Divne slike!"

Pogledaji ovo Neven Ciganović Celebrity Iskreni intervju Nevena Ciganovića: ''Žao mi je što nisam završio medicinu, definitivno mogu asistirati bilo kojem doktoru''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Bošnjak - 3 Marko Bošnjak - 2 Marko Bošnjak - 1 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 6 +25 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 4 Celebrity Svi su gledali u odabir obuće pjevača koji nas je umalo predstavljao na Eurosongu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić, Petra Kraljev i Mirna Mihelčić Nika Barišić, Petra Kraljev i Mirna Mihelčić Nika Barišić Petra Kraljev +25 Domagoj Ivanković, Nika Barišić i Petra Kraljev Celebrity Glumica iz "Kumova" u vjenčanici slavila s ekipom iz serije, pogledajte kako su se i ostali dotjerali za ovu posebnu prigodu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene