"ovo ljeto bit će najljepše..."

Zgodni brat našeg slavnog pjevača objavio je fotku bez majice, ali umjesto isklesanog torza, pažnju je ukrala misteriozna dama!

Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Cetinski - 7 Matteo Cetinski - 6 Matteo Cetinski - 5 Matteo Cetinski - 3 Matteo Cetinski - 4 Matteo Cetinski - 1 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski - 1 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski - 3 +21 Matteo Cetinski - 4 Galerija

Na Instagramu Mattea Cetinskog često osvanu fotografije bez majice, ali ovoga puta veću je pažnju ukrala misteriozna djevojka u njegovoj najnovijoj objavi.

Matteo Cetinski, inače brat našeg poznatog pjevača Tonyja Cetinskog, voli se pohvaliti svojim fotografijama na društvenim mrežama, a ovog puta raspametio je pratitelje novom objavom.

Pozirao je bez majice gdje je u prvom planu bio vidljiv njegov isklesan torzo, a u nizu fotografija osvanula je i misteriozna dama koja ga je obgrlila rukama. 

"Ovo ljeto bit će najljepše do sada. Novo... novo, vrijeme je za novo!!!!!", napisao je Matteo u opisu objave, a svi se pitaju je li mu to nova djevojka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matteo Cetinski (@matteo.cetinski)

"Jao vas dvoje", napisala je jedna pratiteljica uz dva emotika zvjezdica, ali tko je točno lijepa dama, još nije poznato.

Inače, Matteo i njegov brat Tony vrlo su slični po izgledu, a iako se ranije i on bavio glazbom, Matteo se posljednjih godina posvetio dizajniranju interijera i nakita, restauriranju te slikanju.

"Nekome je to meditacija, nekome je to joga, nekome crkva. Meni je to ono kad uhvatim kist ili kad radim nešto rukama, odmorim se od mozga", objasnio je Matteo pretprošle godine za IN magazin.

U javnosti se rijetko pojavljuje, ali na društvenim mrežama često se voli pohvaliti kako provodi vrijeme sa svojim prijateljima i obitelji.

Pogledaji ovo Matteo Cetinski - 5 Celebrity Brat našeg slavnog pjevača pohvalio se isklesanim torzom, ali i novom frizurom koja ga je potpuno izmijenila: ''Izvini, pa što je ovo!?''

Pogledaji ovo Misha Celebrity Šuška se da je tajanstveni kandidat na Dori brat našeg poznatog pjevača, je li moguće da se on krije ispod maske?

Pogledaji ovo Matteo Cetinski Nekad i sad Brat našeg popularnog pjevača uhvaćen u rijetkom izlasku, zadnjih godina ga nismo viđali, a za ovo pojavljivanje je imao i poseban razlog!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Hana Huljić - 1 In Magazin: Hana Huljić - 2 In Magazin: Hana Huljić - 3 In Magazin: Hana Huljić - 4 +25 In Magazin: Hana Huljić - 5 inMagazin Hana Huljić Grašo ekskluzivno za IN magazin o detaljima druge trudnoće, za sina već imaju i ime!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Jelena i Novak Đoković Novak i Jelena Đoković - 1 +25 Jelena Đoković Celebrity Ovako je Novak Đoković opisao svoju suprugu povodom posebnog dana, na ove riječi bi malo tko ostao imun!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene