dirljiva objava

Ovako je Novak Đoković opisao svoju suprugu povodom posebnog dana, na ove riječi bi malo tko ostao imun!

Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 1 Novak Đoković/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Jelena i Novak Đoković Novak i Jelena Đoković - 1 Jelena Đoković Jelena i Novak Đoković - 7 Jelena i Novak Đoković - 4 Jelena i Novak Đoković - 2 Novak Đoković Novak Đoković +19 Novak i Jelena Đoković Galerija

Povodom rođendana Jelene Đoković, njezin suprug Novak javno joj je čestitao poseban dan uz dirljiv opis koji je raznježio brojne pratitelje.

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, danas slavi 38. rođendan.

Jedan od najboljih tenisača svijeta uputio joj je emotivnu čestitku na društvenim mrežama.

"Sretan rođendan najboljoj supruzi, majci, prijateljici, partnerici, vođi, učiteljici, inspiraciji koju mogu poželjeti. Moja životna partnerica, Jelena", napisao je tenisač u opisu fotografije na kojoj se strastveno ljube pokraj mora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Obožavatelji su odmah uputili brojne čestitke, a među njima se našla i naša pjevačica Severina koja im je ostavila dva srca u komentaru. 

Podsjećamo, Jelena i Novak upoznali su se u gimnaziji krajem 90-ih, međutim službeno su počeli hodati tek 2005. godine. Par se zaručio u rujnu 2013., a vjenčali su se u srpnju 2014. godine. Vjenčanje je održano na Svetom Stefanu, samo nekoliko dana nakon što je Novak osvojio svoj drugi wimbledonski naslov. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Taru i sina Stefana.

Pogledaji ovo Jelena Đoković - 7 Celebrity Kako je Jelena Đoković izgledala prije braka s Novakom? Promjene su vidljive, ali nešto je ipak ostalo isto!

Pogledaji ovo Novak i Jelena Đoković - 2 Celebrity Ispod videa na kojem se grle i ljube, Jelena Đoković Novaka je posebnom prigodom opisala onako kako ga ona zna

Pogledaji ovo Novak Đoković na Severininu koncertu - 3 Celebrity Novak Đoković se rasplesao na Severininu koncertu u Dubrovniku, gledao ju je pokraj pozornice: "Ukrao je show!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rajković - 9 Ana Rajković - 8 Ana Rajković - 7 Ana Rajković - 5 +24 Ana Rajković - 6 Celebrity Bila je u centru skandala srpske nogometne reprezentacije na prošlom prvenstvu, a sada s vratarom čeka treće dijete!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 +25 Marija Šerifović - 1 Celebrity Marija Šerifović prekinula koncert u Švicarskoj, društvenim mrežama šire se snimke: ''Ne dao Bog da mi sin bude takav''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene