Dočekale ga ovacije!

Novak Đoković se rasplesao na Severininu koncertu u Dubrovniku, gledao ju je pokraj pozornice: "Ukrao je show!"

Novak Đoković na Severininu koncertu - 3 Novak Đoković na Severininu koncertu - 3 TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković na Severininu koncertu - 5 Novak Đoković na Severininu koncertu - 4 Novak Đoković na Severininu koncertu - 2 Novak Đoković na Severininu koncertu - 1 Jelena i Novak Đoković - 1 Jelena i Novak Đoković - 3 Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković +19 Novak i Jelena Đoković - 2 Galerija

Novak Đoković snimljen je na koncertu Severine u Dubrovniku koja je nastupila u jednom tamošnjem popularnom klubu.

Dubrovčani su imali priliku uživati u koncertu Severine koja je nastupila u jednom tamošnjem popularnom klubu, a na kojem se pojavio i jedan od najuspješnijih tenisača današnjice Novak Đoković.

Prema pisanju portala dubrovackidnevnik.hr Đoković je bio poseban gost, a u klubu su ga dočekali uz ovacije "Nole, Nole". Severinin koncert je pratio pokraj pozornice, a zaplesao je i na njezine najveće hitove što se može vidjeti i na videu koji je objavljen na TikToku.

Pogledaji ovo Novak Đoković Celebrity Nove fotografije Novaka Đokovića obilaze svijet, snimljen je na plaži bez supruge Jelene, ali nije bio sam

"Ono kad dođeš na Severinu, ali Đoković ukrade show!", napisala je korisnica te popularne društvene mreže koja je objavila video.

@dcotic Ono kad dođeš na Severinu, ali Đoković ukrade show! 👻✌🏽 #dubrovnik #severina #djokovic #fyp #foryou #foryoupage #balkantiktok #novakdjokovic #revelin #cultureclubrevelin ♬ original sound - danielacotic

Prije koncerta tenisač je uživao u šetnji Stradunom, a fotografirao ga je Dubrovčanin Nikša Jelčić čije fotografije možete pogledati OVDJE.

Pogledaji ovo Jelena i Novak Đoković Celebrity Novak Đoković i njegova Jelena ukrali svu pozornost u rijetkom izlasku, sredili su se kao filmske zvijezde: "Za primjer cijelom svijetu"

Đoković je inače veliki ljubitelj Dubrovnika i već ga je nekoliko puta posjetio, a tamo je prošle godine stigao sa svojom jahtom Tara i društvo mu je pravila obitelj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Richards - 11 Michael Richards - 6 Michael Richards - 12 Michael Richards - 9 +25 Michael Richards - 2 Nekad i sad Šašavi Kramer iz "Seinfelda" pojavio se u javnosti prvi put nakon osam godina, danas živi povučeno, a evo kako izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina +25 Severina u Zadru - 25 Celebrity Severina zbunila svoje obožavatelje videom koji je objavila s aerodroma: "Ovaj čovjek me stalno prati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene