A onda...

Severina zbunila svoje obožavatelje videom koji je objavila s aerodroma: "Ovaj čovjek me stalno prati"

Severina - 4 Severina - 4 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina Severina u Zadru - 25 Severina u Zadru - 20 Severina u Zadru - 3 Severina u Istri - 8 Severina u Istri - 5 Severina u Istri - 3 +19 Severina u Istri - 1 Galerija

Severina se našalila sa svojim bubnjarom Damirom Šomenom pa objavila video koji su zajedno snimili.

Severina je krenula put još jednog nastupa i to u Dubrovnik, a u koji se otputila iz zračne luke u Sloveniji u kojoj je također imala koncert, a na aeorodromu je snimila i zanimljiv video koji je odlučila podijeliti sa svojim pratiteljima u pričama na Instagramu.

"Ovaj čovjek me stalno prati, stalno mi je iza leđa", rekla je Severina u prvom videu u kojem se vidi muškaraca u prugastoj majici i sa šiltericom na glavi.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina se obratila Elli Dvornik nakon njenog posljednjeg brakorazvodnog ročišta, evo što joj je poručila

Potom je objavila još jedan video koji je dobro nasmijao sve: "Oprostite, zašto se sad i sjeli do mene?", pitala ga je Seve, na što joj je on odgovorio: "Samo ću ti reći, kad postaneš popularna, slobodno me zovi u bend. Možda ću imati vremena", a onda su tek mnogi shvatili da je riječ o njezinom bubnjaru Damiru Šomenu.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

Damir je inače jedan od naših napopularnijih i najnagrađivanijih bubnjara, a sa Severinom ga povezuje dugogodišnja suradnja i prijateljstvo.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock - 4 Sandra Bullock - 5 Sandra Bullock - 2 Sandra Bullock - 3 +26 Sandra Bullock Celebrity Nakon tragičnog gubitka partnera, miljenici Hollywooda utjehu su pružila djeca, sad je pokazala i sina koji je već veći od nje!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Senad Bašić - 3 Enis Bešlagić i Senad Bašić - 2 Enis Bešlagić i Senad Bašić - 1 Senad Bašić - 4 +22 Senad Bašić - 1 Celebrity Evo na kojeg je Fazlinovića naletio Enis Bešlagić, nije im dugo trebalo da krenu zbijati šale: ''Da mi je s vama popit kavu...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene