''Procvjetala si!''

Danijela Martinović zablistala je u haljini s nikad dubljim dekolteom, a jedna pratiteljica iskreno joj je odgovorila: ''Otkako si prekinula..''

Danijela Martinović Danijela Martinović Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 +20 Danijela Martinović - 1 Galerija

Danijela Martinović zablistala je u haljini poput princeze, a ovaj poseban outfit nosila je na svom koncertu u Ljubljani.

Jedna od naših omiljenih pjevačica Danijela Martinović zablistala je u odjevnoj kombinaciji koju je odabrala za nastup u Ljubljani.

Na ovaj poseban koncert Danijela je odjenula i posebnu haljinu marke Boudoir, a pjevačica je u njoj istaknuli nikad dublji dekolte. Haljina je imala crne i bež pruge od materijala s uzorkom, a bila je široka i lepršava pa je Danijela u njoj izgledala kao princeza. Tu su još bili i puf rukavi ukrašeni cirkonima kao i ostali crni dijelovi haljine.

Prije koncerta, Danijela je pozirala sama te u društvu prijatelja Žareta Kerina, a fotografija je podijelila na Instagramu.

''Kao vila iz bajke'', ''Princeza'', ''Slatkica!'', pisali su joj pratitelji, a jedan se komentar posebno istaknuo.

''Otkako si se oslobodila Graše ti si procvjetala uz novu ljubav, sretno Danijela zaslužila si bolje no što si imala'', napisala je jedna pratiteljica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

No, jedno je sigurno, za Danijelin osmijeh na licu definitivno je zaslužna njena nova ljubav, partner Josip Plavić. Vezu s policijskim inspektorom dugo je skrivala, ali otkako je javno priznala da ponovno ljubi, Danijela u javnost često izlazi sa svojim dragim pa je tako krao sve poglede i na njenoj promociji knjige ''Tuširanje duše''.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June - 3 Leon Dajaku s mamom Blertom Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June - 1 +25 Leon Dajaku i Leonie June - 2 Celebrity Instagram djevojke novog igrača Hajduka vrvi golišavim fotografijama, pogledajte zašto je ova ljepotica postala prava atrakcija!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 1 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 2 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 3 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 4 +21 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 5 Celebrity Hvalio se da je obdaren pa je upecao seksi 19-godišnjakinju s koje sada ne može skinuti ruke ni u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene