Opa!

Nezaboravni dekolte Danijele Martinović: Nekad je imala više hrabrosti za ovakve izreze na haljinama!

Danijela Martinović Danijela Martinović Jurica Galoic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović s majkom Ivkom +20 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović je davne 2008. godina nastupila na Radijskom festivalu u Opatiji gdje je poglede plijenila u haljini s dekolteom.

Danijela Martinović je davne 2008. godine osvanula u haljini o kojoj se danima pričalo, a koju je odabrala za nastup na Hrvatskom radijskom festivalu u Opatiji.

Vrckasta, tada 36-godišnja Danijela, za nastup je odabrala zelenu haljinu s velikim izrezom na dekolteu i pokazala grudi, a koja se i danas dobro pamti. Pjevačici je elegantna haljina pristajala kao salivena, a imala je i zanimljive detalje na ramenima.

Danijela ovih dana ima puno razloga za sreću i to nakon što je izdala svoju knjigu "Tuširanje duše" i zbog nove ljubavi koju je pronašla s policijskim inspektorom Josipom Plavićem u kojoj uživa i ne skida osmijeh s lica.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +30 Ivana Knoll - 1 Celebrity Pogledajte kako izgledaju fotografije koje je Ivana Knoll sama objavila, na onima koje su drugi snimili ne izgleda tako: "Vidjela sam te na stadionu i...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley - 17 Elizabeth Hurley - 16 Elizabeth Hurley - 14 Elizabeth Hurley - 9 +23 Elizabeth Hurley - 11 Celebrity Šezdeseta joj kuca na vrata, a na ovoj ženi ni tragedije s kojima se susrela proteklih godina nisu ostavile traga!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene