Proslavila je snimka seksa

Bujna diva nestvarnih proporcija i ogromnog bogatstva nekoć je bila tek tinejdžerica željna slave

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kim Kardashian (Foto: KimKardashianWest.com) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +2 Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Kardashian vjerojatno je najslavnija žena današnjice, a mi smo se prisjetili njezina zvjezdanog puta.

Danas diva nestvarnog tijela i beskrajnog bogatstva, a nekoć obična tinejdžerica koja se reality showovima i poznanstvima uspela do slave. Kim Kardashian West vjerojatno je najpoznatija starleta i Instagram zvijezda današnjice, no nije uvijek tako bilo. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Ova crnka prvu je slavu okusila kao stilistica Paris Hilton, no u žižu javnosti upala je tek kada je 2007. procurila njezina snimka seksa s tadašnjim dečkom. Iste te godine Kim i njezina obitelj počeli su snimati reality show "Keeping Up with the Karadashians", koji je postao fenomen popularne kulture. Ljudi se nisu mogli zasititi avantura i svakodnevnice lagodnog života sestara Kardashian, pa je obitelj od svoje televizijske popularnosti uspjela stvoriti pravo carstvo. Danas su sve sestre milijunašice, a najmlađa Kylie je i milijarderka. 

Posljednjih godina Kim se usmjerila na promidžbu na društvenim mrežama, osobito Instagramu, pa se tako može pohvaliti sa 149 milijuna pratitelja, što ju svrstava u najpraćenije osobe današnjice. Svoje bogatstvo ljepotica je dodatno povećala lanisranjem različitih linija proizvoda - od odjeće i šminke, pa sve do aplikacija za mobitele.

Časopis Vogue proglasio je Kim Kardashian kulturnim fenomenom, a smatra se i da je ona prva osoba kojoj je u potpunosti pošlo za rukom biti slavna samo zato što je slavna.

Godišnje ova božica bujnih oblina zaradi oko 70 milijuna dolara samo od pojavljivanja na crvenim tepisima i televizijskim emisijama, a dodatnu medijsku pažnju donijele su joj i njezine burne veze s mnogim slavnim frajerima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sometimes you need time to yourself, time with your best friends just to detox and recharge #Bahamas #SisterBestieKidsTrip @lala

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Prvi Kimin brak bio je davne 2000. kada je ljepotica imala tek 19 godina. Pobjegla je od kuće s glazbenim producentom Damonom Thomasom, a razveli su se tri godine kasnije. Navodno je Damon ljepoticu zlostavljao psihički i fizički, a Kim je i sama priznala da je u trenutku udaje za njega bila pod utjecajem sintetičkih droga poput ekstazija te da je s njim bila samo zbog dobrog seksa. Naravno, raspadu braka kumovala je i njezina afera s pjevačem Ray J-em, s kojim se počela viđati dok još nije bila razvedena. 

Nakon što je 2007. procurila kultna snimka seksa s Ray J-em, Kim je negativni publicitet preokrenula u svoju korist i postala zvijezda preko noći. 2011. se udala za košarkaša Krisa Humphriesa, a razveli su se nakon samo 72 dana braka.

Mnogi misle da je taj brzopotezni brak bio tek PR trik kojim se javnost dodatno zapalila za reality show Kardashianovih. Naime, u showu su se detaljno mogle pratiti apsolutno sve pripreme tog velebnog vjenčanja. Na takve je navode Kim odgovorila sudskim tužbama, koje su završile nagodbama, a mnogi su do danas uvjereni kako je taj brak bio tek namještena ljubavna priča osmišljena kako bi se zaradili silni milijuni. 

U travnju 2012. Kim je počela hodati s reperom Kanyeom Westom, s kojim je u sretnom braku sve do danas. Par se vjenčao 2014., a zajedno su dobili četvero djece. Kim se suočila s dvije vrlo teške trudnoće, zbog čega su joj liječnici savjetovali da više ne rađa. Tako je drugo dvoje djece dobila uz pomoć surogat-majke. 

Bogata, lijepa i sretno zaljubljena, Kim nikada nije bolje izgledala niti je zračila s toliko samozadovoljstva kao što je to slučaj danas. Ova bujna starleta dokaz je da se uz dobru logistiku sve može postići, pa čak i postati nevjerojatno popularan na račun - baš ničega. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Besinger (Foto: Getty Images) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +7 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene