Ma on je hit!

Maleni princ George bio je zvijezda tribina, pogledajte kako se uživio u navijanje i zasjenio moćnike oko sebe

Princ George Princ George Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi George i William - 2 Prinčevi George i William - 3 Prinčevi George i William - 1 Prinčevi George i William - 4 Princ George Princ George - 2 Princ George Princ George - 1 Princ William i Kate Middleton s djecom Princ George +21 Princ William, princ George, Kate Middleton Galerija

Prinčevi William i George bili su zajedno na nogometnoj utakmici između Aston Ville i Nottingham Foresta na kojoj je maleni bio glavna zvijezda.

Princ William snimljen je kako uživa u društvu svog najstarijeg sina, princa Georgea kojeg je poveo na nogometnu utakmicu između Aston Ville i Nottingham Foresta, a navijanje malenog sve je osvojilo.

Pogledaj i ovo Princ William i Kate Middleton s djecom poruke podrške stižu sa svih strana Kate Middleton u objavi o borbi s rakom dirnula javnost spominjanjem svoje djece: ''Trebalo nam je vremena...''

Poznato je da su obojica veliki navijači Aston Ville, a imali su razloga za slavlje jer je njihov tim pobijedio, što ih je oduševilo, a ono što je tijekom cijele utakmice plijenilo dodatnu pažnju su preslatki izrazi lica 9-godišnjeg princa Georgea koji je sve napeto pratio. A ništa manje strastveno nije navijao niti princ William, u što se možemo uvjeriti i na fotografijama s utakmice za koju se čak odjevno uskladio sa sinom.

Na tribinama im se pridružio i Williamov stari prijatelj Edward van Cutsem, koji je bio paž na Charlesovom i Dianinom vjenčanju i čija je obitelj nekoć unajmila Anmer Hall, bivšu kuću Cambridgeovih na imanju Sandringham, a u blizini je bio i engleski izbornik Gareth Southgate.

Princ William navija za Aston Villu od svoje 11. godine, redovito posjećuje utakmice i druga događanja vezana uz klub te je predsjednik nogometnog saveza. Ulogu je preuzeo od svog strica, vojvode od Yorka, 2006. godine te je bio počasni gost kluba kada je prije dvije godine prerezana vrpca na novom objektu vrijednom 6 milijuna funti. William je tako pokazao veliko zanimanje za sve aspekte igre, uključujući podršku muškoj i ženskoj ekipi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić +25 Mateo i Izabel Kovačić Celebrity Izabel Kovačić pokazala kako je ukrasila luksuzni stan za Uskrs, a sve je rastopio njezin maleni pomoćnik!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Šimić - 3 Jelena Šimić - 2 Jelena Šimić - 4 Jelena Šimić - 1 +5 Dario i Jelena Šimić - 3 Celebrity Lijepa supruga Darija Šimića prošetala centrom grada, objektivi joj nisu zasmetali makar se ne voli izlagati javnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene