Ni izbliza...

Isplivali detalji svađe Meghan Markle i holivudske ljubimice, rijetki znaju za detalje tog sukoba među njima

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Julia Roberts i Jennifer Aniston - 1 Julia Roberts i Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 4 Jennifer Aniston i Courteney Cox Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Kate Middleton i Meghan Markle +16 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 5 Galerija

Meghan Markle i Jennifer Aniston veže film "Kako se riješiti šefa", zbog kojeg se vojvotkinja nadala da će postati dobre prijateljice, međutim to se nije dogodilo.

Prema pisanju stranih medija, glumica Jennifer Aniston i njezina bivša kolegica, a danas vojvotkinja Meghan Markle, nadaju se da će uspostaviti prijateljstvo unatoč svađi do koje je došlo između njih, a za koju zapravo rijetki znaju.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston - 2 dom vrijedan 21 milijun dolara! Golemi ormar Jennifer Aniston veličine je nečijeg stana, fanove je počastila prizorima ovog luksuza koji posjeduje!

Mirror prenosi kako glumice navodno žele uspostaviti lijepo prijateljstvo, i to nakon što je Jennifer nedavno kupila kuću u istom području u kojem živi Meghan s princem Harryjem i djecom. Međutim, čini se da nije uvijek bilo tako, s obzirom na njihovu svađu.

Naime, 2011. godine Meghan je dobila malu ulogu u filmu "Kako se riješiti šefa", u kojem je Jennifer glumila, a nakon čega se ponadala da će postati prijateljica sa zvijezdom serije "Prijatelji".

"Kada je Meghan dobila ulogu u filmu 'Kako se riješiti šefa', imala je viziju da pokaže Jen koliko je ona nevjerojatna i da postanu dobre prijateljice. To se nije ni izbliza dogodilo - Jen jedva da je primijetila da je bila tamo, a Meghan je bila shrvana kada je saznala da je njezina uloga izrezana na samo 30 sekundi", otkrio je neimenovani izvor za New Idea.

Dodao je i da je Meghan bila toliko uzrujana zbog toga što je njezina uloga izrezana da je ružno opisala cijelu produkciju, što se nikome nije svidjelo. Međutim, postoje glasine i da je njihova svađa započela početkom 2000-ih, kada je Meghan tek počinjala kao glumica, i to nakon što je izjavila da želi biti "buduća gospođa Pitt", misleći na Jenniferina tadašnjeg supruga Brada Pitta.

Inače, Jennifer je prošle godine platila 15 milijuna dolara za imanje Oprah Winfrey koje se nalazi u Montecitu, na kalifornijskoj obali, a koje je dom brojnim holivudskim zvijezdama, kamo bi se uskoro i sama trebala preseliti.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly - 4 +21 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Celebrity Slavna ljepotica dala naslutiti da joj se dogodilo ono što su svi predviđali: "Ako je i ona, mi ostali stvarno nemamo nade"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 +24 Let 3 Zanimljivosti Stranci ne prestaju komentirati Let 3, pogledajte njihove izraze lica kada su ugledali dečke na pozornici!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene