Kako je to moguće?!

Omiljena zvijezda "Prijatelja" bila je zamijenjena bez znanja gledatelja, desetljećima nitko nije primijetio da to nije prava Rachel!

Prijatelji (Foto: Getty Images) Prijatelji (Foto: Getty Images) Getty Images 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: Getty Images) Prijatelji (Foto: Getty Images) Prijatelji, serija (Foto: Profimedia) Prijatelji (Foto: IMDB) +3 Prijatelji (Foto: IMDB) Galerija

Prije nekoliko godina jedan veliki obožavatelj kultne serije "Prijatelji" uočio je kako je lik Rachel zamijenjen u jednoj od epizoda, a sada su se pojavili detalji oko toga.

U popularnoj seriji "Prijatelji" koju obožavaju mnoge generacije u jednoj epizodi zamijenjen je lik Rachel Green, a zanimljivo je kako to desetljećima nitko nije primijetio.

U 15 epizodi, devete sezone pod nazivom "The One With The Mugging", Jennifer Aniston je zamijenjena - bez znanja obožavatelja.

Jedan oštrooki obožavatelj uočio je to dok je pozorno gledao seriju koja prati živote šest nesmotrenih odraslih ljudi koji žive na Manhattanu.

Ross Geller (David Schwimmer), Rachel Green (Jennifer Aniston), Monica Geller (Courtney Cox), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc), Chandler Bing (Matthew Perry) i Phoebe Buffay (Lisa Kudrow) šest je dvadesetogodišnjaka koji žive u New Yorku. 

Budući da brojka obožavatelja ove serije neprestano raste, mnogi priželjkuju novu sezonu.

Jordan D’Amico veliki je obožavatelj serije koji je uočio pogrešku nakon što je serija već završila, a o svom je otkriću pisao na Twitteru.

Na isječku iz serije možete primijetiti kako osoba ne samo da je zamijenjena, već ne nosi ni istu odjeću kakvu bi nosila Rachel.

To navodno nije prvi put, s epizodom iz devete sezone serije - "The One with the Sharks", da Rachel nakratko zamijeni netko drugi u sredini scene.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Etto sa suprugom i djetetom +11 Etto sa sinom Nekad i sad Došao je igrati za Dinamo, pa je postao hrvatski zet, no s lijepom Zagrepčankom proživio je teške obiteljske trenutke!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene