Hrabar odabir

Grubnić u košulji s izrezom naglasio preplanulu put, ali gaćice su pravi hit: "Ljetni jahač"

Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić Maja Šuput i Marko Grubnić Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 1 +18 Marko Grubnić Galerija

Marko Grubnić pohvalio se fotkama na luftiću u obliku jednoroga i pokazao zanimljiv stajling koji se posebno svidio njegovim obožavateljima.

Modni stilist Marko Grubnić podijelio je na Instagramu niz fotografija s bazena na kojima pozira sjedeći na luftiću u obliku jednoroga 

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 11 Jedan, jedini i neponovljivi! Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

Odjenuo je za tu prigodu ružičastu satensku košulju s izraženim dekolteom koji je poseban naglasak bacila na njegov isklesani torzo, a gaćice s leopardastim uzorkom savršeno su se spojile s bojom košulje. Kao modni dodatak nosio je i slamnati šešir, ali i sunčane naočale.

"Ljetni jahač", napisao je šaljivo Grubnić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Pratitelji su posebno oduševljeni njegovim stajlingom:

"Omg, totally Jackie’O style", "Košulja je predobra i super ti stoji", "Top si", "Kralju".

Jedna pratiteljica posebno nas je nasmijala svojim komentarom, upitala je Marka: "Mene samo zanima kako se ti popneš gore? Meni je trebalo pola sata muke i znoja".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!  

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 6 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 +7 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Celebrity Supruga talijanskog slavuja na jahti priredila golišavi show za paparazze, a i on je pokazao više od očekivanog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene