''Bilo nam je zadovoljstvo!''

Pogledajte tko se nakon Marcela Brozovića pojavio u poznatom hvarskom restoranu: ''Kakva večer!''

Marcelo Brozović Marcelo Brozović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marcelo Brozović Marcelo Brozović Aleksander Čeferin Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 14 Marcelo Brozović Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 25 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na jahti u Splitu - 1 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na jahti u Splitu - 2 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na jahti u Splitu - 3 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na jahti u Splitu - 4 +19 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 20 Galerija

Ekipa restorana "Gariful" s Hvara pohvalila se na svom Instagram profilu poznatim gostima koji su ih počastili svojim dolaskom.

Na društvenim mrežama popularnog hvarskog restorana "Gariful" osvanule su fotografije našeg Vatrenog Marcela Brozovića koji je pozirao s gostima. 

Marcelo je u ležernom izdanju i s osmijehom na licu pozirao s jednim mladim parom, ali i jednim dječakom.

"Posebna je veza između nogometaša i Garifula. Marcelo Brozović, bilo nam je zadovoljstvo ugostiti Vas sinoć u našem restoranu", napisali su u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RESTAURANT GARIFUL (@restaurantgarifulhvar)

Nakon toga objavili su videozapis i pohvalili se kako im je u goste došao predsjednik Europskog nogometnog saveza Aleksander Čeferin.

"Kakva večer", stajalo je u opisu videa na kojem Aleksander bira ribu koju želi probati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RESTAURANT GARIFUL (@restaurantgarifulhvar)

Aleksander je na sebi imao plavu košulju te je na nju kombinirao smeđe kratke elegantne hlače.

Inače, Brozović već neko vrijeme plovi Jadranom s obitelji i prijateljima, a zadnji put su ga fotografi uhvatili u Splitu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley - 3 Elizabeth Hurley - 1 Elizabeth Hurley - 18 Elizabeth Hurley - 14 +20 Elizabeth Hurley - 15 Celebrity Čim ljeto stigne, ona ne izlazi iz badića, a budući da s 58 godina izgleda ovako fantastično, to je potpuno razumljivo!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ultra 2023. - 1 Ultra 2023. - 2 Ultra 2023. - 3 Ultra 2023. +23 Ultra 2023. - 1 Zanimljivosti Na Ultru je stigla samo u tangama, a grudi je prekrila naljepnicama, je li ovo najhrabrije izdanje na festivalu o kojem ovaj vikend svi pričaju?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene