Ups!

Nakon 25 godina otkriveno zašto je DiCaprio umalo ostao bez uloge života, jedan potez skupo ga je koštao!

Titanic (Foto: Screenshot Youtube) Titanic (Foto: Screenshot Youtube) Screenshot Youtube 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Titanic (Foto: Screenshot Youtube) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio u ''Titaniku'' Kate Winslet u ''Titaniku'' Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet (Foto: AFP) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) +10 Kate Winslet (Foto: Profimedia) Galerija

Redatelj James Cameron otkrio je zašto je Leonardo DiCaprio umalo ostao bez filmske uloge koja mu je obilježila život.

Leonardo DiCaprio u kultnom filmu "Titanic" ostvario je ulogu koja mu je obilježila život, no sada je otkriveno kako mu je zamalo izmakla te da mu je redatelj James Cameron htio pokazao vrata kada je došao na audiciju.

Pogledaj i ovo Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Neodoljivi duo Njihova prijateljska priča počela je na neobičan način i ima veze s golotinjom, ali oni tvrde da nikad nisu bili u vezi

James je te detalje otkrio u intervjuu za GQ rekavši da je zamolio Leonarda da dođe na audiciju kako bi testirao i vidio postoji li kemija između njega i Kate Winslet, koja je već bila dobila ulogu Rose. Otkrio je pritom kako je glumac zapravo mislio da je samo došao upoznati Kate, ali kada je saznao da će čitati scenarij s njom, odgovorio je: "Misliš da čitam? Oh, ja ne čitam."

Jamesu je takav stav zasmetao pa mu je rekao da može čitati ili ostati bez šanse za ulogu. Leonardo je nakon toga nevoljko pristao na to i da je atmosfera bila jako neugodna i ponašao se poput dive, sve dok James nije viknuo "akcija". On se potom odmah pretvorio u Jacka i u tom je trenutku znao da će Leonardo osvojiti cijeli svijet. To se pokazalo točnim i uloga Jacka lansirala je Leonarda u svijet uspješnih filmova, u kojem je uspješan i 25 godina kasnije.

Leonardo se ovih dana našao u središtu pažnje i zbog detalja iz privatnog života, i to nakon što su šuškanja da ponovno ljubi postala sve glasnija. Njegovo je srce navodno osvojila manekenka Gigi Hadid, s kojom je viđen u nekoliko navrata, posljednji put ispred jednog restorana u New Yorku. 

48-godišnji oskarovac i 27-godišnja Gigi snimljeni su dok se on bezuspješno pokušao sakriti ispod tamne šilterice i maske za lice, a ona se skrivala ispod šala, ali paparazzi su ih na vrijeme uočili. To im je bio prvi izlazak u javnost nakon što su viđeni kako se zajedno druže na zabavi povodom Noći vještica na koju su stigli s Giginom sestrom Bellom, prijateljicom Irinom Shayk i trgovcem umjetnina Hellyjem Nahmadom.

Iako je poznato da DiCaprio voli manekenke, zanimljivo je da je Gigi starija od djevojaka s kojima je dosad izlazio. Poznato je da nijedna od njegovih bivših nije bila starija od 25 godina.

Također, ako su glasine o njihovoj vezi točne, ovo će biti prvi put da izlazi sa ženom koja ima dijete. Gigi je majka djevojčice Khai, koju je dobila s bivšim dečkom, pjevačem Zaynom Malikom, s kojim je prekinula krajem prošle godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 3 Zanimljivosti Još jedno vruće izdanje naše najseksi navijačice, objavila kadrove koje je snimila za njemačke medije: "Ti si čudo od žene!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 +4 Claudia Rivier - 1 Zanimljivosti Tko je Slavonka raskošnih oblina koja je napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama zbog provokativne navijačke fotografije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene