Velika potražnja

Evo gdje još možete kupiti karte za zadnji koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, no cijene su sulude!

Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Vanesa Pandzic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 34 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 35 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 33 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 31 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 25 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +20 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Galerija

Karte za peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb preprodaju se u oglasnicima, a cijene idu u nebo.

Ako biste voljeli ići na zadnji od pet rasprodanih koncerata Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, a nemate kartu, za vas imamo dobru i lošu vijest.

Kartu još možete kupiti u preprodaji, no s obzirom na veliku potražnju, cijene idu u nebo.

Karte za Aleksandrin koncert iznosile su od 25 eura za parter i 130 eura za VIP ložu.

Sada se karte za parter na internetskim oglasnicima preprodaju po 100 eura, dok se cijene VIP ulaznica kreću od 500 do preko 700 eura.

Prijović je četiri večeri zaredom u Areni priredila pravi spektakl i opravdala je titulu trenutno najveće regionalne zvijezde.

Na svakom od dosadašnjih koncerata imala je i poznate goste. Prvu večer na pozornici su joj se pridružili Aco Pejović, Željko Samardžić i Dejan Kostić. Drugu večer s Aleksandrom su nastupili Milica Todorović i Bojan Vasković iz grupe Lexington. Treću večer gosti su bili MC Stojan i Tea Tairović. Na četvrtom koncertu imala je čak četvero gostiju, a na pozornici su joj se redom pridružili Saša Matić, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga i Lepa Brena.

Nakon četiri uzastopna koncerta, Prijović je uzela dan pauze, a preostaje nam samo još vidjeti što je pripremila za večerašnje veliko finale.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Kralj - 2 Božo Kralj - 6 Božo Kralj - 9 Božo Kralj - 10 +11 Božo Kralj - 8 Celebrity Svi su se pitali tko je ova zgodna brineta pored Aleksandre Prijović, a onda je za one koji ne znaju uslijedilo pravo iznenađenje!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 8 +18 Martina Vrbos - 7 Nekad i sad Našoj pjevačici u Beogradu skliznuo topić s grudi taman u trenutku kad je stajala pred fotografima, ali ona je nastavila pozirati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene