kakav hit!

Amerikanac iz "Supertalenta" oduševio građane Banja Luke, pjevao je na bosanskom, a evo kakve su bile reakcije prolaznika!

Justus Reid - 4 Justus Reid - 4 Justus Reid/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Justus Reid - 1 Justus Reid - 2 Justus Reid - 3 Justus Reid - 1 Justus Reid - 2 Justus Reid - 3 Justus Reid - 1 Justus Reid - 2 Justus Reid - 3 Justus Reid - 4 +16 Justus Reid, Supertalent - 12 Galerija

Justus Reid zapjevao je na trgu u Banja Luci, a zbog otpjevane pjesme zadobio je mnoštvo pljeskova i uzvika.

TikToker i mladi Amerikanac Justus Reid prošle godine je stigao u Lijepu Našu i to na audiciju showa Nove TV "Supertalent", na kojoj je sve oduševio pjevanjem na hrvatskom jeziku.

Nakon toga odlučio se na veliku preokretnicu u životu i preselio se na Balkan te je sada zapjevao u Banja Luci.

"Bosna je divlja. Upravo sam se pojavio na nasumičnom uglu ulice i počeo svirati", napisao je Justus ispod novog TikTok videa.

Naime, na videu možemo vidjeti kako je zapjevao pjesmu "Banja Luko i ta tvoja sela", a građani su mu na kraju pljeskali i vikali "Bravo".

@justus_reid Bosnia is wild! #balkan #bosnia #bosna ♬ original sound - Justus Reid

U komentarima ispod videa, također su mu pisali riječi hvale i pozvali ga da dođe i u Sarajevo.

Hrvatska je publika upoznala Justusa u showu "Supertalent", u kojem je sve ostavio bez teksta izvedbama pjesama na hrvatskom jeziku, koji zapravo ne govori. Zbog audicije u Hrvatsku je došao iz Rapid Cityja u američkoj Južnoj Dakoti i dok ondje nitko ne zna za njega niti ga prepoznaju na ulici, u našoj regiji već je velika zvijezda.

''Dolazim iz Južne Dakote, u Hrvatsku sam stigao kako bih nastupio za sve vas'', rekao je kada je išetao na pozornicu, a zatim je uslijedio šok.

Justus je nastup započeo pjesmom Maje Šuput "Lopove", što je šokiralo žiri i publiku, a posebno je bila zanimljiva reakcija Martine Tomčić.

"Pa je li ovo moguće?" iznenadila se Maja pa je ustala i zaplesala.

"Ti si u prošlom životu sigurno živio na Balkanu", "Nije lako, ali si se baš potrudio", "Sviđa mi se, pozdrav iz Sarajeva", "Nadam se da će Dino vidjeti video", "Bravo, svaka čast", "Kao američki dečko imaš super bosanski naglasak", "Super si ovo odradio, snimi nam još nešto", komentari su kakve dobiva na svoj talent.

A da otpjeva i snimi nešto novo, nisu trebali dugo čekati, pa ih je tako počastio pjesama "Igra Rokenrol cela Jugoslavija", "Mjesečina", a otpjevao je i "Kiše jesenje", "Molitvu", "Igru bez granica" i brojne druge pjesme koje je podijelio s desecima tisuća pratitelja.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbedžija in magazin: Rade Šerbedžija - 4 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 2 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 3 +20 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 5 Celebrity Osvanula rijetka fotografija Rade Šerbedžije s prvom suprugom, čijoj su se ljepoti svi divili, a nakon razvoda snašla ju je tragična sudbina

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Jeričević - 2 Paula Jeričević - 1 Paula Tonković Paula Tonković - 1 +25 Paula Tonković - 2 Celebrity Pobjednica našeg hit-showa objavila video sa zgodnim suprugom u kojem je demantirala da prava zabava prestaje nakon vjenčanja!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene