uvijek u trendu

Naša umirovljena sutkinja osvanula u prozirnoj i uskoj haljini, a istu takvu voli i mlađahna članica popularnog reality klana!

Đurđa Tedeschi Đurđa Tedeschi John Pavlish/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Đurđa Tedeschi Đurđa Tedeschi (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Đurđa Tedeschi Galerija

Đurđa Tedeschi pojavila se na Ponta Lopud Jazz Festivalu i to u odvažnoj kreaciji kakvu smo već imali priliku vidjeti na svjetskim zvijezdama.

Naša ugledna umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi nije propustila Ponta Lopud Jazz Festival na čijoj se prvoj večeri pojavila i svima zapela za oko zbog haljine koju je izabrala za tu priliku.

80-godišnja Đurđa nosila je pripijenu prozirnu haljinu modne kuće Alaïa, a koju smo već imali prilike vidjeti na slavnoj američkoj manekenki i reality zvijezdi Kendall Jenner, kao i na njezinoj kolegici Rosie Huntington Whiteley. Riječ je o modelu s kratkim rukavima, a koje je ona začinila zanimljivim šeširom, bijelim sandalama i torbicom zebrastog uzorka. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FWRD (@fwrd)

Đurđa je inače poznata po svojem jedinstvenom stilu, zbog kojeg i u devetom desetljeću života privlači pozornost gdje god se pojavi.

Iz kuće rijetko kada izlazi nedotjerana pa je fotografi obožavaju i često znaju uloviti na ulicama Dubrovnika, u kojem živi. Osim na Stradunu, najčešće je se može vidjeti na važnim kulturnim i modnim događajima, poput Ponta Lopud Jazz Festivala koji je okupio najveće glazbene velikane tog glazbenog žanra.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 4 +19 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 2 Celebrity Prekrasna Tatjana Jurić uz bok najvećim svjetskim zvijezdama u Veneciji, pogledajte njezino savršeno izdanje za crveni tepih!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 3 +11 Arabella Chi - 1 Celebrity Zbog badića s najmanjim mogućim trokutićima gledala ju je cijela plaža, a tek kad se okrenula servirala je prizor za pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene