''Nevjerojatna je...''

Zvijezda filma o kojem se trenutno neprestano priča otkrila je detalje o intimnim scenama s 20 godina mlađom kolegicom

Cillian Murphy i Florence Pugh u filmu ''Oppenheimer'' Cillian Murphy i Florence Pugh u filmu ''Oppenheimer'' Profimedia 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Film ''Oppenheimer'' - 1 Film ''Oppenheimer'' - 2 Film ''Oppenheimer'' - 3 Film ''Oppenheimer'' - 4 Film ''Oppenheimer'' - 5 Cillian Murphy - 1 Cillian Murphy - 2 Cillian Murphy - 3 Cillian Murphy - 4 Cillian Murphy - 5 +28 Cillian Murphy - 6 Galerija

Cillian Murphy koji u filmu "Oppeheimer" tumači glavnu ulogu komentirao je intimne scene koje je snimio s Florence Pugh, a koja utjelovljuje njegovu ljubavnicu.

Irski glumac Cillian Murphy proteklih je nekoliko dana uz Margot Robbie jedina osoba o kojoj se priča, a utjelovio je žestoku konkurenciju Barbie, Juliusa Roberta Oppenheimera.

Osim o sjajnoj priči filma, scene koje su svima zapele za oko bile su i one intimne koje je snimio s mladom Florence Pugh koja je u filmu utjelovila njegovu ljubavnicu.
O ovim scenama Cillian je pričao za Sydney Morning Heral.

"Te scene su napisane namjerno. Nolan je znao da će te scene dati filmu ocjenu koju je dobio. I mislim da je to j****o moćno. I nisu te scene bez razloga. Savršene su. A Florence je jednostavno nevjerojatna", rekao je Cillian o suradnji s 20 godina mlađom glumicom koja glumi njegovu ljubavnicu Jean Tatlock.

Oppenheimer po čijem životu je rađen film, bio je u vezi s Jean prije i tijkom braka s Katherine Oppenheimer Vissering koju igra Emily Blunt.

"Mislim da je fenomenalna. Ona se ističe i na ekranu je zapanjujuća. Utjecaj koji ona ima u "Oppenheimeru" imajući u vidu veličinu uloge, prilično je razarajući", dodao je Murphy.

Inače, Cillian je 47-godišnji glumac koji je svoj najveći uspjeh ostvario u seriji ''Peaky Blinders'' gdje je glumio glavnog lika Thomasa Shelbyja. Osim ove serije, Cillian je trag ostavio i u brojnim drugim uspješnim filmovima poput ''Dunkirka'', ''Batmana'', ''Mjesta tišine'' i drugih.

Florence je britanska 27-godišnja glumica koja je svoju nedavnu veliku ulogu ostvarila u filmu ''Don't Worry Darling'' gdje je glavnu ulogu tumačila uz Harryja Stylesa, a neki od njezinih najpoznatijih filmova su ''Male žene'', ''Black Widow'', ''A Good Person'' i drugi.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce +24 Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Celebrity Ella Dvornik oglasila se nakon napisa o bračnim problemima s Charlesom: "Najviše volim probudit se u nedjelju ujutro i čitat..."

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar i Marko Tolja Natali Dizdar Natali Dizdar Natali Dizdar +21 Natali Dizdar i Lorena Bućan Celebrity Natali Dizdar riskirala s opasno visokim prorezom, a fotografi su spremno čekali njezin krivi pokret!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene