Iznenađenje!

Obilježila ju je uloga Kevinove mame, a 30 godina kasnije gledamo je u velikom hitu, ali mnogi je nisu prepoznali

Catherine O\'Hara (Foto: Screenshot) Catherine O\'Hara (Foto: Screenshot) Screenshot 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine O\'Hara (Foto: Screenshot) Catherine O\'Hara (Foto: Screenshot) Catherine O\'Hara (Foto: Screenshot) Catherine O\'Hara (Foto: Getty Images) Catherine O\'Hara (Foto: Getty Images) Catherine O\'Hara (Foto: Getty Images) Catherine O\'Hara (Foto: Getty Images) +0 Catherine O\'Hara (Foto: Getty Images) Galerija

Glumica Catherine O'Hara, koju mnogi pamte kao Kevinovu mamu iz filma "Sam u kući", glumi i u najnagrađivanijoj seriji godine "Schitt’s Creek".

Iako je tijekom dugogodišnje karijere snimila više od 50 filmova i pojavila se u brojnim televizijskim serijama, glumicu Catherine O'Hara obilježila je uloga Kevinove mame u filmovima "Sam u kući" i "Sam u kući 2".

Pogledaj i ovo Sam u kući 2, Macaulay Culkin i Donald Trump zar već toliko? Prošlo je 30 godina od izlaska filma "Sam u kući 2", a evo kako danas izgledaju zvijezde omiljenog nastavka kultne franšize!

No njezina karijera još traje, a trenutačno glumi i u najnagrađivanijoj seriji godine.

Radi se o seriji "Schitt’s Creek", neočekivanom hitu male televizijske mreže Pop TV, koja je ove godine nagrađena s više Emmyja od ijedne druge serije, njih devet.

O'Hara u njoj glumi lik Moire Rose, a da je ona i Kevinova mama, gledatelji su shvatili tek nakon što su vidjeli video u kojem je rekreirala legendarnu scenu iz "Sam u kući" kada shvati da je zaboravila Kevina.

Video je nastao prije nekoliko mjeseci u epizodi showa Reunited Apart u kojoj je odana počast redatelju Johnu Hughesu, a sada je postao viralan jer su gledatelji "Schitt's Creeka" shvatili da je Moira Kevinova mama.

"Trebalo mi je pet sezona Schitt's Creeka da shvatim kako je Moira Kevinova mama iz Sam u kući", "Moira je Kevinova mama? Ne mogu vjerovati da to nisam prije shvatio!", samo su neke su od brojnih reakcija iznenađenih gledatelja serije na Twitteru.

Inače, O'Hara je za ulogu More u seriji Schitt's Creek ove godine dobila Emmyja za najbolju glavnu glumicu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene