nisu uspjeli

Prije skladnog braka ljubila je problematičnog zavodnika koji je pogazio vlastitu riječ kad je otkrio razlog prekida

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Carey Mulligan ove je godine nominirana za Oscara zahvaljujući ulozi u filmu "Djevojka koja obećava", a u centru pažnje prije nekoliko godina bila je zbog veze sa Shijom LaBeoufom. Prisjetili smo se njihove veze.

Engleska glumica Carey Mulligan dobitnica je brojnih nagrada i priznanja za svoje uloge, a jedna od najzapaženijih bila je ona Daisy Buchanan u "Velikom Gatsbyju". Carey je u glumačkome svijetu od 2004. godine, a na velikom platnu nebrojeno se puta pojavila uz velika imena svjetske glumačke scene poput Leonarda DiCaprija, Daniela Radcliffea, Shije LaBeoufa i brojnih drugih. Jedna od njezinih posljednjih uloga je ona u filmu "Djevojka koja obećava", za koju je dobila i nominaciju ove godine za prestižnu nagradu Oscar.

Pogledaj i ovo showbuzz Varka na prvi pogled Zanimljiv dekolte slatkice iz romantičnih komedija ukrao sve poglede, u ovakvom izdanju još je nismo vidjeli

Mulligan je u braku s američko-britanskim glazbenikom Marcusom Mumfordom, pjevačem grupe Mumford & Sons. Par se poznaje još od djetinjstva kada su se dopisivali pismima, a ponovno su svoju vezu obnovili puno kasnije, kada su se i zaljubili. Ponovno su se sreli na snimanju zajedničkog filma 2012. godine, a nekoliko mjeseci kasnije stali su i pred oltar. Zajedno imaju kćer Evelyn Grace i sina Wilfreda.

Prije Mumforda Carey je ljubila poznatog zavodnika Shiju LaBeoufa. Poznat kao Casanova Hollywooda, Shia je tijekom godina ljubio brojne poznate ljepotice, a 2009. godine se zaljubio preko ušiju u kolegicu Carey. Nije trebalo dugo da postanu jedan od najpopularnijih parova Hollywooda, unatoč tome što nisu previše detalja o sebi davali u javnost. "Nikada u životu se nisam toliko zaljubio. Ipak, iz poštovanja prema njoj neću otkrivati previše detalja. Nitko od nas dvoje ne želi previše govoriti o ovoj vezi", rekao je Shia u jednom intervjuu.

Činilo se kao da je sve poput bajke, no njihovoj sreći brzo je došao kraj. Krajem 2010. godine objavili su da su se razišli, a o razlozima prekida bili su tajanstveni. "Još uvijek je volim. Odlična mi je prijateljica i ništa ne bih mijenjao. Naša je veza jednostavno imala rok trajanja", rekao je godinu kasnije slavni glumac, dok je Mulligan šutjela o svemu. U intervjuu iz 2012. godine ipak je otkrio i pravi razlog prekidu.

"Bili smo različiti i htjeli smo različite stvari. Sretan sam zbog nje jer vidim da joj ide u životu, ali da je ostala sa mnom, ne bi bila sretna. Ona je htjela brak, obitelj i djecu, a ja nisam. Nisam protiv braka, ali s tim se ne zafrkavam. Dolazim iz obitelji rastavljenih roditelja i brak je poput religije za mene. To će se dogoditi samo jednom", rekao je Shia onda u intervjuu. Svoju riječ nije održao, s obzirom na to da se vjenčao kasnije s Mijom Goth, a par se i rastao u međuvremenu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput pokazala kako je izgledala kada je stigla u rodilište, svi složni u jednom: "Kraljica i na porodu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene