Osvježenje!

Danijela Dvornik pohvalila se novim imidžom na društvenim mrežama pa objasnila što ju je navelo na promjenu!

Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 3 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +2 Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik na društvenim se mrežama pohvalila novim izgledom pa pratiteljima odgovorila zbog čega se odlučila na ovu promjenu.

Danijela Dvornik odlučila se na malu fizičku promjenu izgleda pa je sa svojim pratiteljima podijelila svoj novi imidž na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "snaga dolazi iz samopouzdanja" Fotografija Danijele Dvornik u spavaćici izazvala je žustru raspravu, evo što ona ima za reći na to: "Nakon pedesete, trebale bismo otići na zadnju policu ormara..."

Naime, Danijela je na Instagramu podijelila da je ošišala svoju kosu na kratku, a pratiteljima je i kratko zahvalila te pružila odgovor zašto se odlučila na ovu promjenu.

''Hvala vam svima na komplimentima. I ja sam zadovoljna što sam predahnula od četke, fena i pegle'', napisala je Danijela.

Pratitelji su joj u komentarima pohvalili novi imidž.

''Jako vam lijepo stoji nova frizura'', ''Top frizura'', ''Nova frizura je prekrasna'', pisali su mnogi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Danijela rado s fanovima dijeli trenutke iz teretane u kojima naporno vježba kako bi tijelo zadržala u zdravoj formi.

Često na društvenim mrežama Danijela s pratiteljima dijeli kako provodi dane, što je kod nje novo i čime se bavi, na Instagramu je prati više od sto tisuća ljudi, a njezine objave nerijetko izazivaju reakcije i pokreću rasprave.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 +21 Iva Majoli - 6 Celebrity Iva Majoli počastila pratitelje fotkom sa zgodnim prijateljicama s luksuzne jahte, otkrila i gdje ljetuju!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 +14 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pokazala je zavidnu liniju i taman ten, a pratiteljima je pozornost ukrao drugi detalj na fotografiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene