Uživali na plaži

Rijetke fotografije kralja Charlesa i supruge Camille u kupaćim kostimima, paparazzi su ih uhvatili kad su se najmanje nadali!

Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles - 2 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles - 1 Kralj Charles - 2 +3 Kralj Charles - 3 Galerija

Fotografije kralja Charlesa i Camille Parker Bowles s plaže na Barbadosu jedne su od rijetkih koje su snimili paparazzi, a da su ih uspjeli uhvatiti u trenucima opuštanja na plaži.

Opuštene i privatne fotografije članova britanske kraljevske obitelji prava su rijetkost, pogotovo one s odmora, koje provode daleko od očiju znatiželjne javnosti, no ipak su neki od takvih trenutaka ostali zabilježeni, i to od strane vještih paparazza.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i kralj Charles Povijesni trenutak Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

Među njima su posebno zanimljive one kralja Charlesa i Camille Parker Bowles koje su nastale tijekom njihova posjeta Barbadosu 2019. godine.

Par je tada uhvaćen na jednoj od tamošnjih plaža, na kojoj se Charles pojavio u trendi cvjetnim kupaćim hlačicama, a Camilla u tamnoplavom jednodijelom badiću. Izgledali su sretno i opušteno dok su šetali pješčanom obalom i kupali se u moru, a paparazze koji su ih snimali nisu ni primijetili.

Fotografije su sada ponovno isplivale u javnost, a jedno od najopuštenijih izdanja novog britanskog kralja i kraljice pogledajte u našoj galeriji. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Farija Gaši, Supertalent - 2 Farija Gaši, Supertalent - 1 Farija Gaši, Supertalent - 3 Maja Šuput, Supertalent +15 Farija Gaši, Supertalent - 5 Celebrity Poslije nje emotivna pjesma Dine Merlina dobila je jednu sasvim novu dimenziju: ''Bilo mi je žao vidjeti ih kako plaču, ali sam bila i ponosna!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 1 +10 Martina Tomčić, Supertalent Celebrity Martina u haljini s prorezom izbacila noge i pokazala detalj koji je posebno oduševio žene, a pomogao joj je i Grubnić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene