objavio i video!

Sinu Davida Beckhama opet se rugaju zbog novog kulinarskog pokušaja: ''Tu je čep, a uskoro će biti i dlaka...''

Brooklyn Peltz Beckham - 1 Brooklyn Peltz Beckham - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Peltz Beckham - 3 Brooklyn Peltz Beckham - 2 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 12 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 11 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 10 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 9 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 8 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 7 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 5 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 4 +18 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 3 Galerija

Brooklyn Beckham ponovno je postao tema ismijavanja nakon posljednjeg kulinarskog videozapisa, a u njegovu loncu našao se čep od vina.

Brooklyn Beckham samoprozvani je kuhar koji često voli dijeliti svoje recepte na društvenim mrežama, ali gotovo na svaki videozapis njegovi pratitelji imaju pomalo zlobne komentare zbog različitih detalja.

Pogledaj i ovo Nicola Peltz i Brooklyn Beckham - 2 Kao dar s neba Brooklyn Beckham i Nicola Peltz pohvalili se novim članom obitelji: ''Danas smo usvojili našu bebu...''

Najstariji sin Davida Beckhama tako je ponovno primio šale na svoj račun nakon posljednjeg videozapisa u kojem kuha jelo s crvenim vinom.

Ne bi tu bilo ništa sporno da pratitelji u loncu u kojem se kuha povrće nisu vidjeli čep od boce vina koji je Brooklyn bez problema miješao s namirnicama, a omotanog oko sebe, Brooklyn je držao i svojeg kućnog ljubimca, psića Peanuta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

''Tatina briga danas'', napisao je u opisu fotografija, a u komentarima su bili raznorazni komentari.

Jedan je pratitelj napisao: ''U tvom je loncu čep, a čini se da će mu se pridružiti i pseća dlaka.''

Drugi je dodao: ''Čep je tajni sastojak'', dok je treći pratitelj samo upitao: ''Zašto si bacio čep od vina u lonac?''

Neki pratitelji zabrinuli su se za psića te su upozorili Beckhama da bi vrela tekućina mogla poprskati njegovu glavu, a drugi jednostavno nisu mogli vjerovati što će još doživjeti od tog 24-godišnjaka.

Brooklyn je kasnije u svojim pričama na Instagramu objasnio da dodavanje čepa nije bila pogreška.

Podijelio je snimku zaslona na kojoj je pisalo objašnjenje: ''Većina istraživanja je uslijedila i pronašli smo informacije da dodatak vinskih čepova tekućini za kuhanje osigurava mekše jelo.''

Potom je na pitanje obožavatelja ''Jesi li ti kuhar?'' Brooklyn odgovorio: ''Ne, ali hrana je moja strast.''

Inače, Brooklyn je nedavno pokazao i novu tetovažu koju je posvetio supruzi Nicoli Peltz Beckham, a time je također izazvao brojne reakcije javnosti.

"Čovječe, tip ima milijune na računu, a tetovaža mu izgleda kao da ju je radio u nekoj kamp-kućici", "Mami Victoriji sigurno se svidio crtež", "Malo je neuredna tetovaža", "Tog tattoo-umjetnika treba zatvoriti", "Ostao bez teksta kada sam ovo vidio", "Tip ima valjda 70 tetovaža posvećenih ženi", "Upravo sam vidjela Beckhamovu tetovažu, je li on normalan?" samo su neki od komentara na Twitteru u kojima su zezali Beckhama.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić +11 Slađana Petrušić Nekad i sad Sjećate se Slađe? Ovako je izgledala prije 16 godina, ali od tog imidža nije ostalo ništa pa danas izgleda sasvim drugačije!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon - 3 Ana Obregon, Davor Šuker (FOTO: Instagram, Pixsell) Ana Obregon - 2 +17 Ana Obregon - 1 Zanimljivosti Šuker je bio ludo zaljubljen u nju, a pala je i prosidba koja je zanosnu ljepoticu umalo koštala života: "Zamalo smo zvali i hitnu jer mi je zapeo u grlu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene