Još jedna u nizu

Beckhamov sin zgrozio novom tetovažom koju je posvetio svojoj supruzi, većina se pita jedno: ''Je li on normalan?''

Brooklyn Beckham - 1 Brooklyn Beckham - 1 Youtube 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham - 2 Brooklyn Beckham - 1 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 2 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 7 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 10 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 9 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 12 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 11 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 8 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 5 +20 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 4 Galerija

Sin Davida Beckahma, Brooklyn, ponovno je šokirao javnost otkrićem nove tetovaže koja prikazuje glavu njegove supruge Nicole Peltz Beckham.

Sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama Brooklyn Peltz Beckham ponovno je šokirao javnost otkrićem nove tetovaže koju je posvetio supruzi Nicoli Peltz Beckham.

Na svojoj desnoj nadlaktici ispod ramena, Beckham je istetovirao Nicolinu glavu i dio tijela dok pozira gledajući sa strane u kameru, a odmah ispod njenog lica nalaze se i stihovi koje mu je pročitala u zavjetima na njihovom vjenčanju prošle godine.

Brooklyn je tetovažu pokazao u jednom talk showu, a iako se tamošnja publika raznježila na njegov novi čin, mnogi diljem svijeta rekli su da 24-godišnjak pretjeruje jer mu je ovo samo jedna u nizu tetovaža koje joj je već posvetio. Jedna očita koju ima su i njezine oči na vratu ispod zatiljka ispod kojih se također nalazi tekst pisma koje je ona njemu napisala.

"Čovječe, tip ima milijune na računu, a tetovaža mu izgleda kao da ju je radio u nekoj kamp-kućici", "Mami Victoriji se sigurno svidio crtež", "Malo je neuredna tetovaža", "Tog tattoo umjetnika treba zatvoriti", "Ostao bez teksta kada sam ovo vidio", "Tip ima valjda 70 tetovaža posvećenih ženi", "Upravo sam vidjela Beckhamovu tetovažu, je li on normalan", samo su neki od komentara na Twitteru u kojima su zezali Beckhama, a jedan pratitelj osvrnuo se i na jednu drugu tetovažu pa nasmijao korisnike ove društvene mreže.

"Pustite vi sliku s Nicole, pogledajte ispod toga. Ima istetovirano sidro u kojem piše 'tata', kao da je David Beckham bio član mornarice!''.

Inače, Brooklyn i Nicola vjenčali su se prošle godine u svibnju, a raskošno vjenčanje navodno je upropastila Brookylinova majka Victoria Bekcham koja se posvađala s Nicolom uoči samog vjenčanja oko šivanja vjenčanice.

Potom je na vjenčanju Victoria ukrala svu pozornost, a Nicoli je to itekako zasmetalo. Kasnije su Brooklyn i Nicola napustili Britaniju i prestali komunicirati s Beckhamima.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll pokazala guzu na ulicama Londona, ali u oči najprije upada razlika između ovih i fotografija koje sama dijeli na Instagramu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 6 +25 Marko Ciboci Celebrity Ciboci nakon tragičnog gubitka partnerice uputio tužan apel: "Molim vas da se odazovete i da je dostojanstveno otpratimo na vječni počinak"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene