Povukao se iz javnosti

Zvijezda ''Melrose Placea'' zavodila je 90-ih preko malih ekrana, a ova mu uloga isprva nije ni bila namijenjena!

Andrew Shue Andrew Shue Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Andrew Shue - 10 Andrew Shue - 6 Andrew Shue - 5 Andrew Shue - 6 Andrew Shue - 4 Andrew Shue - 3 Andrew Shue - 2 Andrew Shue - 1 Andrew Shue - 1 Andrew Shue - 2 +6 Andrew Shue - 3 Galerija

Popularni glumac iz serije ''Melrose Place'' Andrew Shue bio je svjetski zavodnik tih vremena, a evo gdje je danas i koliko se promijenio otada.

U srpnju 1992. televizija Fox počela je emitirati jednu od najpopularnijih tinejdžerskih sapunica devedesetih ''Melrose Place'', a stigla je kao nastavak popularnog ''Beverly Hillsa 90210''.

Pogledaj i ovo Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) baš šteta! Ni skupocjeni Porsche nije mogao skrenuti pažnju s bivšeg seks-simbola, nekad su se svi divili njenoj ljepoti, sad samo šokira

Jednu od glavnih uloga tumačio je i Andrew Shue koji je tada bio jedan od najpoželjnijih glumaca, a u seriji je glumio Billyja Campbella koji je ludo bio zaljubljen u Alison Parker.

Zanimljivo je da Andrew tu ulogu nije trebao igrati već je ona pripadala drugome glumcu, ali je kemija na malim ekranima odradila svoje.

''Prvo su uzeli drugog glumca, no nije im se svidio njegov odnos s Alison, glumio je da ga je teško dobiti, pretpostavljam. Otpustili su ga i obavili hitan casting'', rekao je jednom prilikom.

Iako je Andrew potjecao iz poznate obitelji, otkrio je da mu je uloga u ''Melrose Placeu'' otvorila brojna vrata.

''Novac je bio dobar dok ga je bilo. Najbolji dio je to što je taj posao promijenio moj pogled na ono što je moguće i tiče se razmišljanja o tome kako možete utjecati na stvari na nacionalnoj razini. Sada mogu nazvati gotovo bilo koga u Bijeloj kući, u tvrtkama ili u medijima. Imam pristup svima samo zbog blesavog svijeta zabave i načina na koji ljudi reagiraju na njega. Dao mi je zapravo ogromnu priliku da radim sve što stvarno želim'', rekao je u jednom intervjuu.

Dok je glumio u ''Melroseu'', Andrew je upoznao svoju prvu suprugu cvjećaricu Jennifer Hageney, i iako njihova veza nije uspjela, par je dobio tri sina prije nego što su se razveli 2008. godine.

Dvije godine kasnije oženio se sadašnjom suprugom, suvoditeljicom emisije ''Good Morning America'' Amy Robach, i to nakon kratke romanse.

''Pet mjeseci od upoznavanja bili smo zaručeni, a u roku od deset mjeseci vjenčali smo se'', otkrila je Amy.

Ipak, Andrew je s vremenom napustio glumu, a trenutno je suosnivač neprofitne organizacije DoSomething koja potiče mlade na pozitivne promjene i CafeMome, američke društvene mreže koja je opisana kao MySpace za mame.

''Znate što, svijet se promijenio. Mislim da je danas mnogo teže biti slavna osoba'', rekao je Shue, a čini se da se dobro snašao u ulozi ''nepoznate'' osobe.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Hugo - 1 Nicole i Hugo - 2 Nicole i Hugo - 3 Nicole i Hugo - 5 +1 Nicole i Hugo - 6 Celebrity Na Eurosongu je nastupala sa Zdravkom Čolićem, borila se s teškim bolestima, a u smrt ju je odvela nespretna okolnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene