Konačno je sretna!

Slatkica s naočalama s prvim je dečkom proživjela pakao, a sada je napokon rekla ''da'' onom pravom!

Abigail Breslin Abigail Breslin Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Abigail Breslin i Ira Kunyansky - 13 Abigail Breslin i Ira Kunyansky - 11 Abigail Breslin i Ira Kunyansky - 9 Abigail Breslin i Ira Kunyansky - 6 Abigail Breslin i Ira Kunyansky - 12 Abigail Breslin i Ira Kunyansky - 10 Abigail Breslin i Ira Kunyansky - 8 Abigail Breslin i Ira Kunyansky - 7 Abigail Breslin i Ira Kunyansky - 5 Abigail Breslin i Ira Kunyansky - 4 +4 Abigail Breslin i Ira Kunyansky - 3 Galerija

Abigail Breslin proslavila se ulogom u filmu ''Mala Miss Amerike'', a sada je podijelila sretne vijesti na svojim društvenim mrežama.

Abigail Breslin mnogi se sjećaju kao slatke plave djevojčice s velikim naočalama iz filma ''Mala Miss Amerike''.

Pogledaj i ovo showbuzz Uspješne i lijepe Mlada konkurencija prijeti velikim zvijezdama Hollywooda

Tada je imala tek 10 godina, a nakon tog filma nastavila je svoju karijeru graditi u filmskoj industriji.

Međutim, mala djevojčica sada je odrasla, a na društvenim mrežama podijelila je predivne vijesti. Naime, Abigail se udala za svojega dugogodišnjeg dečka Iru Kunyanskyja, s kojim je od 2017. godine.

Prošle godine Ira je zaprosio Abigail i ona se pohvalila prstenom, a sada su podijelili i fotografije s vjenčanja. 

Abigail je nosila dugu vjenčanicu od tila i čipke te je raspustila plavu kosu, dok je mladoženja nosio klasično crno odijelo. Par je podijelio fotografije prvog plesa te nekoliko fotografija pored sale u kojoj se odvijala prava zabava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abigail Breslin/SOPHOMORE (@abbienormal9)

Ira je podijelio i urnebesnu fotografiju mladenke na kojoj zbunjena gleda u kameru te je vidno raščupana od plesa i slavlja.

''Volim svoju drugu polovicu'', napisao je u opis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ira Kunyansky (@richruski)

Abigail je odrasla u New Yorku, a njezina je karijera započela kada je imala tek tri godine. Pojavila se u jednoj reklami, nakon koje su je roditelji vodili na audiciju za film "Misteriozni znakovi", u kojem je na kraju glumila kćer glavnog lika kojeg je utjelovio Mel Gibson. Imala je manju ulogu u "Princezinim dnevnicima 2" te još nekoliko filmova, a cijeli svijet počeo je brujati o njoj kada je objavljen film "Mala miss Amerike".

No njezin život nije bio savršen iza kamera. Iako je vješto skrivala svoj privatni život, prije četiri godine je otvorila dušu u jednom intervjuu kada je priznala da ju je bivši dečko silovao. Nakon toga joj je dijagnosticiran PTSP, a objasnila je i kako nije policiji prijavila napad jer je bila u potpunom šoku i nije si htjela priznati što se dogodilo. Bojala se da će njezin bivši prijetiti njezinoj obitelji te da će je ponovno napasti. Danas je aktivna u borbi za ženska prava te često ističe kako žene ne bi trebale šutjeti kada su takvi gnjusni napadi u pitanju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 2 +27 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić novom izazovnom fotkom opet je uspjela iznenaditi fanove, njezin najjači adut opet je u prvom planu, i to u zanimljivom bodiju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 7 +27 Ivana Knoll - 6 Celebrity Knoll ponovno uživa u vrućim krajevima usred zime, a vjerni pratitelji primijetili su nešto zanimljivo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene