Vjerno je navijala

Slavna britanska glumica nije mogla sakriti oduševljenje pobjedom Hrvatske pa je čak promijenila i prezime: ''Kate Beckinsalović''

Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Božićno drvce Kate Beckinsale - 2 Božićno drvce Kate Beckinsale - 4 Božićno drvce Kate Beckinsale - 5 Božićno drvce Kate Beckinsale - 6 Božićno drvce Kate Beckinsale - 7 Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 4 +21 Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Galerija

Holivudska glumica Kate Beckinsale slavila je pobjedu Hrvatske nad Brazilom u pravom navijačkom ozračju pa sve podijelila na Instagramu.

Holivudska glumica Kate Beckinsale postala je prava hrvatska navijačica otkako je krenulo Svjetsko prvenstvo u nogometu.

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 3 naša nova navijačica Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

Glumica koja se u Zagrebu nalazi zbog seta filma ''Canary Black'' već je jednom pokazala da navija za Hrvatsku, a sada je utakmicu s Brazilom pratila u pravom navijačkom okruženju. S ekipom koja radi na filmu, a koja je iz Hrvatske, u jednom je šatoru budnim okom pratila hrvatsku reprezentaciju.

Gol Hrvatske Kate je s prijateljicom proslavila kao da se radi o njenoj državi, a djevojke su skočile s mjesta i krenule slaviti našu pobjedu.

''Sjajno napravljeno, Hrvatska! Volimo vas!'' napisala je Kate u opisu videozapisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Kate je potom snimila i dio atmosfere u Zagrebu, a čini se da je bila oduševljena uzavrelom atmosferom nakon povijesnog rezultata naših Vatrenih.

Na svojoj Instagram priči Kate je potom pojasnila zašto navija za Hrvatsku, a našalila se i sa svojim prezimenom pa mu dodala i hrvatski nastavak.

''Engleskinja sam i podupirem Englesku, ali trenutno snimamo u Hrvatskoj s hrvatskom ekipom i podržavamo jedni druge i j****o je sjajno! Čestitke Hrvatska, tvoja Kate Beckinsalović''.

Na sebi je nosila i hrvatski dres s prezimenom Modrića.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 10 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Našoj najpoznatijoj navijačici na stadionu prišao zaštitar, a pojavila se u grudnjaku i tajicama od lateksa!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 6 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 5 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 4 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 3 +24 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 2 Celebrity Pogledajte preslatke prizore naših nogometaša s djecom nakon povijesne pobjede nad Brazilom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene