originalna ideja

Holivudska glumica navijala je za Vatrene pa se pohvalila božićnim drvcem s njihovim sličicama umjesto kuglica

Kate Beckinsale Kate Beckinsale Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Božićno drvce Kate Beckinsale - 1 Božićno drvce Kate Beckinsale - 6 Božićno drvce Kate Beckinsale - 7 Božićno drvce Kate Beckinsale - 5 Božićno drvce Kate Beckinsale - 4 Božićno drvce Kate Beckinsale - 2 Kate Beckinsale - 4 Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu +24 Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Galerija

Kate Beckinsale i njezini suradnici na filmu uredili su filmski set božićnim drvcem, a na njemu su se našli i neki netipični ukrasi.

Holivudska glumica Kate Beckinsale trenutačno boravi u Zagrebu zbog snimanja filma ''Canary Black'', a ekipa koja radi na filmu odlučila je i na setu napraviti pravi božićni ugođaj.

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 3 naša nova navijačica Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

Veliko božićno drvce bilo je okićeno raznim ukrasima, a na njemu su se našli i neki ne baš božićni.

Među kuglicama su tako visjele i dvije fotografije naših reprezentativaca Luke Modrića i Dominika Livakovića, COVID test, medicinske rukavice, pa čak i nečije bokserice.

''Divna Lada napravila nam je božićno drvce u paklu, a onda je naša snalažljiva ekipa dodala neke osobne stvari. Netko nema donje rublje i to je bila plemenita žrtva'', napisala je šaljivo Kate uz fotografije na kojima pozira pokraj drvca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Kako bi iskusila kako je to slaviti Božić na najljepšem Adventu, Kate je nedavno uživala i u klizanju na zagrebačkom Tomislavcu, a s prijateljicama je uživala unatoč kiši koja je lagano padala.

Kate je potom navijala i za hrvatsku nogometnu reprezentaciju na utakmici s Japanom, a u priči na Instagramu podijelila je slavlje hrvatskih navijača te uz fotografiju napisala: ''Sretno, Hrvatska!''

Glumicu na Instagramu prati više od pet i pol milijuna ljudi, pa je ovo odlična besplatna reklama za Hrvatsku.

Beckinsale u filmu "Canary Black" tumači ulogu Avery Graves, vrhunske operativke CIA-e koju teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svojeg otetog muža. Odsječena od cijelog tima, Avery se okreće svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživjela i što prije pronašla ono što otmičari žele. Izdana na svakom koraku, mora se osloniti na svoju vrhunsku obuku i utrenirane borbene vještine u toj smrtonosnoj utrci koja bi mogla izazvati globalnu krizu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford - 4 Harrison Ford - 2 Harrison Ford - 3 Harrison Ford - 1 +3 Harrison Ford Preporuke Legendarni glumac u 81. godini može se pohvaliti nikad mlađim izgledom, a zna se i u čemu je tajna: "Malo je sablasno, ali..."

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan i Drew Scott - 3 Jonathan i Drew Scott - 2 Jonathan i Drew Scott - 1 Jonathan Scott - 9 +22 Jonathan Scott - 14 Celebrity Poznati lovac na nekretnine tuguje zbog bolnoga gubitka: ''Donio je toliko radosti u moj život proteklih 13 godina''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene