Sve joj ide od ruke!

Pjevačica koju regija obožava pokazala kako se snalazi na modnim pistama, a sva pažnja bila je usmjerena na jedan njen atribut!

Sara Jo Sara Jo Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo Sara Jo Sara Jo Sara Jo Sara Jo - 4 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 4 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 5 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 6 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 8 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 9 +19 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 2 Galerija

Sara Jovanović na modnoj reviji u crnom outfitu pokazala je svoje vitke i duge noge, ali i zanosnu figuru.

Regionalna pjevačica Sara Jovanović, javnosti poznatija kao Sara Jo na modnoj reviji u Beogradu iznenadila je sve u crnom stajlingu. 

Da joj osim pjevanja dobro ide i manekenstvo, dokazala je tijekom šetnje modnom pistom u crnom sakou sa širokim remenom oko struka koji je savršeno istaknuo njezinu zgodnu građu tijela. No, osim toga Sara je pokazala i svoje duge i vitke noge koje su apsolutno pale u prvi plan.

Cijelu kombinaciju začinila je visokom punđom i šminkom koja je naglasila njezine oči i usne, a nezamijećeno nisu mogle proći ni njezine crne čizme na visoku petu.

Mladu pjevačicu na društvenim mrežama prati preko 400 tisuća obožavatelja koje uvijek impresionira svojim modnim odabirima. 

Nedavno je otkrila i svoju vezu sa plesačem Zigom Sotlarom te ne skriva koliko je sretna i zaljubljena te koliko ju ljubav ispunjava u svakom pogledu.

Pjevačica Nataša Bekvalac i Sara pozirale su potpuno gole, zamljane zelenom bojom te su tako ugodno iznenadile svoje fanove. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sara je ove godine nastupila i na Fusion festivalu u Splitu, a pjevačica je oduševljena hrvatskom publikom i našom obalom pa je ovdje provela i dio ljetovanja sa svojim partnerom Zigom Sotlarom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +27 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka Batelić u uskoj haljinici objavila jednu od rijetkih trudničkih fotki, polako odbrojava dane: ''Ja bi da ostaneš trudna vječno!''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 5 Julia Fox - 1 +1 Julia Fox - 2 Celebrity Gole grudi prekrila je samo dvama komadićima tkanine, a kada se okrenula, tek je imala što pokazati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene