Što je ovo trebalo biti?

Gole grudi prekrila je samo dvama komadićima tkanine, a kada se okrenula, tek je imala što pokazati!

Julia Fox Julia Fox Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 5 Julia Fox - 1 Julia Fox - 2 +0 Julia Fox Galerija

Julia Fox poznata je po svojim otvorenim odjevnim kombinacijama i odvažnom osjećaju za stil, a upravo to je dokazala i na "Tjednu mode" u Milanu.

Glumica Julia Fox ponovno je privukla pozornost nakon što se pojavila u ekscentričnoj kombinaciji na Tjednu mode u Milanu. Na glavi je nosila crnu masku koja joj je otkrila samo oči, a koja je bila spojena s majicom koja joj je jedva prekrila gole grudi.

Pogledaj i ovo showbuzz Nikad provokativnija Izlazak iz kuće pretvorila je u pravi show za paparazze, čini se da baš uživa u slavi koju je stekla preko noći!

Uz to je nosila crne hlače s otvorom sa stražnje strane, pa je tako u prvom planu bila njezina gola stražnjica. Ako ništa drugo, ova kombinacija pokazala je Julijinu manekensku figuru, a crne natikače i crna torbica potpuno su se uklopile u neobični stajling.

Izlazak je uslijedio nakon što je Julia nedavno otvorila temu o svojoj ljubavnoj vezi s reperom Kanyeom u intervjuu za ES Magazine. Zvijezda je otkrila da je upravo ona inicirala raskid uoči Valentinova 2022. zbog nesuglasica nakon dvomjesečne veze:

"Neriješeni problemi kojima se on bavio. Čini se da je imao puno toga na čemu treba raditi, a ja jednostavno nemam vremena za to, niti energije. Nemam širinu ni emocionalni kapacitet za to. Ponosna sam na sebe zbog toga", zaključila je.

Čini se da Kanye definitivno ima svoj tip žena jer je nakon Julije utjehu od razvoda pronašao u još jednoj puno uvjerljivijoj kopiji svoje bivše, influencerici Chaney Jones.

Inače, Julia se nakon veze s Kanyeom pojavljuje na gotovo svim društvenim događanjima, a nedavno je na jednoj dodjeli filmskih nagrada ukrala sve poglede u haljini koja otkriva puno gole kože.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia - 4 Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia - 5 Natalie Imbruglia - 3 +12 Natalie Imbruglia - 2 Nekad i sad Prije 25 godina osvojila je sve megahitom koji se još pjevuši, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 +4 Nikol Bulat - 6 Nekad i sad Bivša feminemka žarila je i palila domaćom scenom, a danas ne nalikuje na sebe i živi potpuno drugačije

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene