''živi kao pustinjak''

Prijatelji legendarnog glumca zabrinuti su da bi mogao umrijeti sam: ''Dovoljno nam je samo da se pojavi''

Jack Nicholson Jack Nicholson Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson - 2 Jack Nicholson - 3 Jack Nicholson - 2 Jack Nicholson - 1 Jack Nicholson i Lara Flynn Boyle Jack Nicholson i Lara Flynn Boyle Jack Nicholson i Rebecca Broussard Jack Nicholson i Rebecca Broussard Jack Nicholson - 4 Jack Nicholson - 3 +9 Jack Nicholson - 2 Galerija

Prijatelji Jacka Nicholsona počeli su izražavati svoju zabrinutost zbog glumčeva izolacijskog ponašanja, evo što su rekli o njegovu socijaliziranju.

Dobitnik Oscara Jack Nicholson posljednji je put viđen na utakmici Lakersa sa svojim sinom prije više od godinu dana.

Pogledaj i ovo Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Ljubili se u parku Sin Jacka Nicholsona uhvaćen u prisnom trenutku sa zauzetom glumicom, no za sve postoji dobro objašnjenje

Mnogi su sada zabrinuti da bi glumac mogao umrijeti u samoći jer se slabo socijalizira, a izvori koji tvrde da su Jackovi prijatelji rekli su za RadarOnline da on živi kao pustinjak.

Više izvora navodno je reklo da 85-godišnjak više ne izlazi iz kuće i da mu je um otišao, očito zabrinuti zbog demencije.

Otac petero djece navodno većinu vremena provodi kod kuće u svojoj vili na Beverly Hillsu. Godinama je dijelio prilaz sa svojim dugogodišnjim prijateljem, pokojnim Marlonom Brandom, a Brandovu kuću kupio je 2005. godine, srušio je i pretvorio u vrt.

''Jasno je dao do znanja da je njegov dom njegov dvorac. Ali ljudi samo žele da izađe iz kuće i pojavi se kako bi im rekao – ili barem uvjerio ljude da je dobro'', rekao je izvor za RadarOnline.

Portal piše da mu djeca s vremena na vrijeme prave društvo.

"Jack je u kontaktu s određenim rođacima, posebno Rayem, svojim štićenikom, na kojeg je tako ponosan, ali njegovi dani druženja su davno prošli", rekao je jedan izvor, misleći na Nicholsonova 30-godišnjeg sina.

''Njegova djeca ga posjećuju, ali oni su njegova jedina veza sa svijetom'', nastavio je izvor.

"Kao da se više ne želi suočiti sa stvarnošću i to je jednostavno tužno."

Neke od poznatijih uloga odigrao je u filmovima "Kineska četvrt", "Isijavanje", "Let iznad kukavičjeg gnijezda", "Malo dobrih ljudi", "Batman" i mnogim drugima.

Posljednji je put glumio 2010. u romantičnoj komediji "Kako znaš da je ljubav" s kolegama Reese Witherspoon, Paulom Ruddom i Owenom Wilsonom.

Zbog demencije je morao odustati od glume.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Mario Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 2 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +26 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Celebrity Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec, Laura Konosić i Helena Janjušević - 1 Dario Zurovec, Laura Konosić i Helena Janjušević - 2 Dario Zurovec, Laura Konosić i Helena Janjušević - 3 Dario Zurovec, Laura Konosić i Helena Janjušević - 4 +34 Dario Zurovec - 1 Celebrity Mentorica gradonačelnika Svete Nedelje javno priznala što joj najviše smeta kod njega: ''Ja mu kažem da je to malo nepristojno''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene