luda noć!

Zgodna Šuput pohvalila se izlaskom na koncert Saše Matića, a pažnju je ukrao posebno sređeni muž Nenad!

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +20 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput bila je u izlasku s prijateljicama i suprugom Nenadom Tatarinovim na koncertu Saše Matića, a nosila je minicu koja je istaknula njenu figuru.

Naša omiljena pjevačica Maja Šuput bila je u izlasku sa svojim prijateljicama i suprugom u popularnom zagrebačkom klubu Mint gdje je nastupao veliki srpski pjevač Saša Matić.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov pokazao i posebnu tetovažu Suprug Maje Šuput ni bez nje ne prolazi neopaženo, evo gdje su ga samog ulovili fotografi!

Maja se odlično zabavljala u društvu kolegica, a za Instagram se fotografirala s voljenim Nenadom Tatarinovim koji je nasmijan primio svoju dragu oko struka za fotografiju.

Simpatična Šuput nosila je mini rozu haljinicu s prorezima koja je isticala njenu djevojačku figuru, a imala je i poseban ukras od perja koji je visio s desne strane haljine.

Njen Nenad zablistao je u smokingu te je izgledao poput pravog Jamesa Bonda, a ovo je bio jedan od rjeđih izlazaka mame i tate koji inače svugdje sa sobom vode i svog preslatkog sinčića Blooma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Šuput je proteklog tjedna sa Nenadom i sinom Bloomom uživala u Šibeniku, a s obitelji je od početka godina bila već i u Dubaiju te na Mauricijusu.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severinin 51. rođendan - 4 Severinin 51. rođendan - 3 Severinin 51. rođendan - 1 Severina i Davor Grgin - 4 +31 Severina i Davor Grgin - 5 Celebrity Severina u sigurnom naručju muškarca koji joj povodom posebnog dana poručuje samo jedno: ''Odavde do vječnosti...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 7 +26 Fani Stipković - 4 Celebrity Fani Stipković u čipkastom grudnjaku zagolicala maštu fanova, a u oči je upao detalj koji se spominje već mjesecima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene