Otkrila tajnu nastupa

'Nisam mislila pokazati donje rublje'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako svi s nestrpljenjem isčekuju njen novi spot Madonna se prisjetila jednog svog gostovanja iz 1984.godine

Prilikom gostovanja u emisiji 'Tonight' Jay Lena kraljica popa je otkrila tajnu svog nastupa od prije 28 godina.
Poznata po kontroverzama pjevačica je 1984.godine nastupala na dodjeli Video Music nagrada s pjesmom 'Like A Virgin'. U jednom trenutku pokazala je i gaćice i dok su svi mislili da je provokativna Madonna tako i željela stvarnost je ipak malo drugačija.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

'Evo što se dogodilo. Stajala sam na vrhu svadbene torte a kad sam se krenula spuštati izgubila sam cipelu. Prvo sam se uspaničila i pomislila kako ću do nje ali onda sam se pretvarala kao da sam to željela, no kad sam napokon dospjela do cipele pokazala sam i više nego što sam htjela', ispričala je 53-godišnja pjevačica, a Jay Leno je dodao kako je to bila najbolja večer u televizijskoj povijesti.

Madonna će na ovogodišnjem Superbowlu izvesti svoju novu pjesmu 'Give me All Your Luvin' koju izvodi s Nicki Minaj. A sudeći prema onome što je do sada prikazano pjevačica s godinama izgleda sve bolje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene