Prema izboru čitatelja na internetu

Proglašena najpoželjnijom ženom nogometaša Eura 2012!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nogometni treneri i klubovi možda su zaboravili na Dinu Drpića koji je trenutačno bez kluba i traga za angažmanom, ali zato javnost nije zaboravila na njegovu seksepilnu suprugu Nives.

Iako Dino ove godine nije bio na popisu izbornika Slavena Bilića za Euro 2012., nogometna publika nije zaboravila gospođu Drpić Celzijus pa ju je u nekoliko navrata uvrstila među najprivlačnije žene nogometaša na ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

U online igrici na internetskoj stranici mediotiempo.com gdje korisnici portala biraju najpoželjniju ženu i djevojku nogometaša ovogodišnjeg Eura vodi se napeta borba između Irine Shayk, Ronaldove djevojke, koja je zasad dobila 38.345 glasova, i naše Nives koja ima 24.482 glasa.

'Ostala sam iznenađena tim rezultatom jer je teško dobivati glasove u konkurenciji s planetarno popularnom Irinom Shayk. Velika mi je čast što sam u društvu najljepših žena europskog prvenstva pa makar bila i osma', priznaje Nives dodajući kako i dalje ima vjerne obožavatelje u zemljama u kojima je njezin suprug nekada igrao.

Obožavatelji i u Americi

'Uz Grčku i Njemačku gdje je Dino igrao, dosta me prate i u Južnoj Americi. Obožavatelji mi odande stalno šalju linkove i članke o meni objavljene u njihovim domovinama', pohvalila se starleta.

Divi se Irini Shayk i smatra je jednom od najseksepilnijih žena svijeta, ali ima zamjerku na njezin izgled. 'Ja bih joj dodala još koju kilicu, ali bez obzira na to, ona i Ronaldo su divan par', kaže Nives.

Kao prava žena nogometaša, ne propušta nijednu utakmicu na Euru i čeka da prvenstvo završi pa da se u miru zaputi na more. 'Nakon Eura ću završiti još neke obveze i potom ću sa kćeri Taishom i sinom Leoneom prvo malo otići do Poreča, a nakon toga negdje izvan Hrvatske', otkriva Nives svoj plan.

Priznaje da jako voli finu papicu, ali ne voli baš paziti koliko jede i zato tijekom cijele godine marljivo odlazi na treninge. Odlazak na plažu dočekala je spremna, ali još nije sigurna koje će badiće ponijeti na odmor. Poznavajući Nives, sigurno će više otkrivati nego pokrivati.

>> Nives ima novu igru: 'Vatreni skidaju vatrene'

>> Gole grudi, vibratori, spolni organi - tako se navija u Hrvata!

'Uhvatila sam malo boje na terasi, tako da sam već preplanula za more. Badić još nisam kupila jer nisam našla ono što želim, ali imam ih u ormaru ionako na desetke koje još nisam pošteno ni odjenula', kaže te nam otkriva zašto najviše voli pješčane plaže.

'Volim valjanje u pijesku, volim kad mi se zrnca pijeska pripijaju uz mokru kožu, to mi je tako seksi. Ali ne volim kad su plaže krcate. Što manje ljudi, to bolje!', zaključila je starleta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene