"Hoću ljubav, a ljubavi nema"

Jedna sasvim posebna interpretacija poznatog ruskog klasika privukla je brojna imena zagrebačke kulturne scene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Premijera predstave "Anna Karenjina: Hoću ljubav, a ljubavi nema" autora Karla Hubaka u Zagrebačkom plesnom centru privukla je brojna imena zagrebačke kulturne scene.

Ovaj tjedan je u Zagrebačkom plesnom centru održana premijera predstave "Anna Karenjina: Hoću ljubav, a ljubavi nema" autora Karla Hubaka, koji na svoj individualan suptilni način isprepliće koncert klasične glazbe, suvremeni ples i stand-up, te tako na zagrebačku scenu donosi neobično svježu i originalnu predstavu.

Pogledaj i ovo Predstava Mi tu samo spavamo - 1 duhovita priča o teškim vremenima U Zagrebačkom kazalištu Vidra premijerno prikazana predstava Teatra Erato – “Mi tu samo spavamo”

Oduševljena publika dugotrajnim je aplauzom ispratila Karla i Tessu, a premijeri ove nesvakidašnje predstave prisustvovala su i brojna poznata imena zagrebačke kulturne scene: Ozren Grabarić, Gracija Filipović, Jerko Marčić, Dijana Vidušin, Loredana Bahorić, Mara Bratoš...

Nakon povratka iz Rusije, gdje je u St. Petersburgu studirao dirigiranje i režiju, te debitirao kao operni dirigent, ovo mu je prva autorska predstava u Zagrebu.

Uz autora za klavirom i mikrofonom, u predstavi pleše mlada plesačica Tessa Ljubić, koja je predstavu i koreografirala. Odgovarajući na ideje romana Lava Tolstoja, autor iz vlastite suvremene perspektive u predstavi na vrlo duhovit i neposredan, nepretenciozan način traži korijen vječnog muško-ženskog konflikta, te se u pravoj tolstojevskoj maniri pored suočavanja s vlastitim samoobmanama i usamljenošću, obračunava i sa svagdašnjim šovinizmom. Autor je i klasično obrazovani pijanist, te uživo izvodi virtuozne klavirske komade Sergeja Rahmanjinova.

Reprize predstave očekuju nas u svibnju.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) +3 Amanda Bynes (Foto: Instagram) Nekad i sad Nekad je bila prava slatkica, no upala je u tipične probleme tinejdžerskih zvijezda i danas je neprepoznatljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene