književni predah

Napeta knjiga: Kao djevojčica ubila je dječaka, a danas živi u mirnom gradiću i nitko ne zna tko je

Naslovnica knjige Glasine Naslovnica knjige Glasine Foto: PR

Knjiga "Glasine" prati samohranu majku koja se iz Londona sa sinom seli u miran gradić uz more, u kojem navodno živi žena koja je u djetinjstvu ubila dječaka.

Debitantski roman spisateljice Lesley Kara "Glasine" napeti je triler koji će vas od samoga početka potpuno obuzeti i jedva ćete čekati da saznate rasplet situacije.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Sve nasmijali Poslije glasina da se rastaju, slavni par na svoj je način odgovorio na zlobna govorkanja

Priča prati Joannu, samohranu majku koja se iz Londona sa sinom preseli u mirni engleski gradić uz more kako bi mogli uživati u smirenijem životu od onoga gradskog. Jednoga dana na školskom igralištu čuje glasinu da je u njihov gradić stigla omražena Sally McGowan, žena koja je kao djevojčica počinila strašni zločin. Već godinama nitko ne zna gdje je i što radi, a među počelo se govoriti da im je susjeda. Sally je kao dijete ubila prijatelja te je osuđena na zatvorsku kaznu, a kako bi je zaštitili u budućnosti, britanska vlada joj je dodijelila novi identitet pod kojim danas živi.

Među brojnim nagađanjima tko bi to mogao biti, Joanna se sve dublje upliće u situacije iz kojih ne može izaći neozlijeđeno. Nakon što se otkrije da je upravo ona ta koja sve dalje širi govorkanja, počinje dobivati dvosmislene poruke te se sve više boji za svoj život, ali i život svoga sina.

U isto vrijeme otac njezina djeteta želi napraviti priču o ženi koja živi čitav život u bijegu. Nakon što odluči doseliti se k Jo i sinu, razvija se i njihova osobna priča.

Lesley Kara je sjajno opisalas sve likove i situacije, a ni po čemu se ne da pretpostaviti da joj je to prvi roman. Detalje misterija i situacija odlično opisuje, a čitatelji dobivaju dojam kao da sjede pred TV-om i prate napetu seriju punu osobnih drama likova. Knjiga je prepuna obrata i neočekivanih zbivanja, a upravo to je ono zbog čega će vas oduševiti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) +0 Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Celebrity Ana Gruica pozirala bez šminke i otkrila tajnu drugačijeg izgleda: "Sad imam nove čube"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene