"najmučnija scena"

Slavni šarmer otkrio s kojom se to scenom omiljenog filma posebno mučio, danas je svi obožavaju, a on je ne može smisliti!

Hugh Grant - 2 Hugh Grant - 2 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant - 3 Hugh Grant - 1 Hugh Grant - 2 Oli Green, Sienna Miller i Hugh Grant Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) +12 Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Galerija

Hugh Grant jedan je od glavnih glumaca omiljenog božićnog filma "Zapravo ljubav", a sada je otkrio koja mu je to scena bila posebno mrska pri njegovu snimanju prije 19 godina.

Jedan od omiljenih britanskih glumaca i zvijezda brojnih romantičnih komedija Hugh Grant priznao je da se mučio sa snimanjem jedne od legendarnih scena koje je snimio u hit-filmu "Zapravo ljubav".

Pogledaj i ovo Ja u ljubav vjerujem je li ovdje i vaš favorit? Filmovi koji će vas ispuniti pozitivnom energijom: Istražite listu koju mi volimo pogledati u ovo blagdansko vrijeme!

Film je to koji se i nakon 19 godina nalazi na obaveznom popisu božićnih filmova, njegovi obožavatelji teško se mogu odlučiti koja im je najdraža scena, no čini se da im je upravo jedna od vodećih zvijezda ostala u najboljem sjećanju.

Danas 62-godišnji Hugh prisjetio se snimanja romantične komedije i priznao kako mu nije bilo ugodno snimati jednu od scena u kojoj se pojavljuje kao britanski premijer koji se zaljubljuje u jednu od članica svog tima, koju je utjelovila Martine McCutcheon.

Gledatelji su bili oduševljeni njihovom ljubavnom pričom, a posebno ih se dojmio trenutak u kojem Hugh izvodi urnebesni ples nakon što se suprotstavio "ljigavom" predsjedniku SAD-a, kojeg glumi Billy Bob Thornton, i to zbog djevojke u koju se zaljubio.

Međutim, dok se gledateljima ta scena sviđa, Hugh je priznao da je želio da se to izostavi jer mu nije bilo drago to snimiti. U razgovoru s Diane Sawyer za ABC-jevu emisiju "The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later" Hugh je opisao kako se osjećao.

"Vidio sam to u scenariju i pomislio sam: 'Pa, mrzit ću to.' Uopće mi se nije svidjela pomisao na to da moram plesati, a kamoli vježbati ples. I izvan ritma sam, inače, pogotovo na početku kad mrdam guzicom. Danas ima mnogo ljudi, i ja se slažem s njima, koji misle da je to najmučnija scena u povijesti, ali onda su tu i neki ljudi kojima se to sviđa!" izjavio je Hugh.

Redatelj Richard Curtis potvrdio je Hughovu priču i prisjetio se kako je negodovao zbog nje.

"Mislim da se nadao da ću se razboljeti ili tako nešto i da ćemo reći: 'O, pa, kakva šteta, morat ćemo izbaciti tu plesnu sekvencu'", izjavio je Richard.

Također je otkrio i da je postojala ugovorna obveza koja je značila da je Hugh morao izvesti ples, što je glumac u šali opisao kao ugovornu giljotinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Marin i Lucija Kerečin - 1 Luka Marin i Lucija Kerečin - 2 Luka Marin i Lucija Kerečin - 3 Luka Marin i Lucija Kerečin - 5 +25 Lucija Kerečin, MasterChef - 27 Celebrity Bivši natjecatelji MasterChefa zajedničkim videom potaknuli zanimljiva šuškanja: "Kad je pir?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić - 7 Iva Šarić - 5 Iva Šarić - 2 +25 Iva Šarić - 3 Celebrity Zaručnica Brune Petkovića novom fotkom pokazala zašto je zovu jednom od najljepših Hrvatica: "Savršenstvo ovih prostora!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene