Prva runda

Otkriveni prezenteri na dodjeli najprestižnije filmske nagrade, među njima su Jennifer Lopez i Daniel Craig

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: AFP) Charlize Theron (Foto: Getty Images) Charlize Theron (Foto: Getty) Charlize Theron (Foto: Getty) Daniel Craig (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Galerija

Među prezenterima na dodjeli Oscara 2019. su Awkwafina, Chris Evans, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Jennifer Lopez, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amanda Stenberg, Charlize Theron, Tessa Thompson i Constance Wu.

Tri tjedna prije dodjele nagrada Oscar, američka Akademija filmskih umjetnosti i znanosti otkrila je imena 13 zvijezda iz svijeta filma, televizije i show-businessa koje će ove godine u ulozi prezentera kolegama uručiti zlatne kipiće, pišu američki mediji.

Pogledaj i ovo Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Kakvi su planovi? Hoće li se neke od holivudskih zvijezda pojaviti u kreacijama domaćih dizajnera?

Među njima su Daniel Craig, poznat po ulozi Jamesa Bonda i Brie Larson, koja je 2016. osvojila Oscara u kategoriji najbolje glumice za ulogu u filmu "Soba".

Akademija, koja dodjeluje prestižne filmske nagrade ove je godine odlučila posvetiti više pozornosti prezenterima s obzirom na to da je ranije donijela odluku o tomu da se ovogodišnja svečanost održi bez glavnoga voditelja.

Problemi s domaćinom svečanog događaja počeli su još u prosincu kada je glumac Kevin Hart odbio ponudu Akademije, pojasnivši da ne želi negativno utjecati na 'event' nakon što ga je javnost prozvala zbog nekih stvari koje je prije desetak godina napisao na društvenim mrežama.

Naime, nakon lavine javnih kritika koje su uslijedile zbog Hartovih homofobnih šala i objava na Twitteru iz 2009. i 2011., komičar je odustao od uloge voditelja.

Isprva se nije želio ispričati Akademiji, no naposlijetku je to ipak učinio, ali šteta je već bila počinjena. Akademija je stoga zaključila da će se prvi put nakon 30 godina svečanost održati bez domaćina.

Imena dijela prezentera objavljena su u ponedjeljak.

Među njima su reperica Awkwafina, Chris Evans, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Jennifer Lopez, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amanda Stenberg, Charlize Theron, Tessa Thompson i Constance Wu. Ostala imena Akademija će otkriti u predstojećim tjednima.

"Ovo je važan trenutak u povijesti Oscara", stoji u priopćenju Dawn Hudson, izvršne direktorice Akademije. "Ovogodišnja svečanost nastoji očuvati tradiciju, no istodobno uvodi izmjene da bi zadržala vjernu publiku", kazala je. Svečana dodjela filmskih nagrada Oscar održat će se 24. veljače.

Tko je sve nominiran za nagradu Oscar 2019 pogledajte OVDJE. 

Za film 'Udovice'' kažu da je najveći gubitnik nominacija za Oscare 2019.

Nevjerojatna istinita priča ispričana je u filmu ''Crni član Ku Klux Klana'' nominiranu za Oscar 2019.

A evo što kažu kladionice tko će ponijeti nagradu Oscar 2019.

Ovako su reagirali glavni favoriti za nagradu Oscar 2019.

Hoće li film ''Roma'' pomesti dodjelu Oscara 2019?

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene