baš se promijenio!

Našu rukometnu legendu nije lako prepoznati otkako se odrekao svog zaštitnog znaka, a evo i zašto je ovih dana opet često u javnosti!

Vlado Šola Vlado Šola Neja Markičević/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Šola Vlado Šola Vlado Šola Vlado Šola Vlado Šola Nataša i Vlado Šola - 1 Nataša i Vlado Šola - 2 Nataša i Vlado Šola - 3 Vlado Šola Vlado Šola - 1 +9 Vlado Šola - 2 Galerija

Vlado Šola utrci je za Sabor, a naš trofejni rukometni vratar drastično se promijenio do svojih najslavnijih dana.

Bivši hrvatski rukometni vratar Vlado Šola te izbornik crnogorske reprezentacije u utrci je za Sabor i nositelj je liste Socijaldemokrata za II. izbornu jedinicu.

Šola je u politici od 2022. godine, a svoj politički angažman temelji na borbu za boljitak sporta.

Naš trofejni vratar znatno se promijenio od slavnih dana. Više nema platinastoplavu kosu, koja mu je nekoć bila zaštitni znak, i sada njeguje svoju prirodnu boju kose te ima i gustu, sijedu bradu.

Šoline nove fotografije pogledajte u galeriji.

Vlado je nedavno uhvaćen i u šetnji sa svojom suprugom Natašom, s kojom je u sretnom braku od 1994. godine. Iako ih ne viđamo često, slove kao jedan od najstabilnijih domaćih parova, a Vlado za svoju suprugu kaže da je s njim prošla sve – od onih najgorih trenutaka do onih najboljih.

Par je zajedno ima dvoje djece. Kćer Luku dobili su iste godine kada su se vjenčali, a zatim su dugo pokušavali dobiti i drugo dijete, no Nataša nije mogla zatrudnjeti zbog zdravstvenih probleme, pa su se odlučili na umjetnu oplodnju i 2009. su dobili sina Maxa.

Obitelj živi u Dugom Selu, a svoju privatnost drže podalje od očiju javnosti.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lizzo Lizzo Lizzo Lizzo +24 Lizzo Celebrity Šokantna odluka jedne od najvećih glazbenih zvijezda, kolege i obožavatelji je mole da se predomisli: "Nisam se za ovo zapisala, odustajem!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović s kćeri Zoe Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović s kćeri Zoe Bojana Gregorić Vejzović - 1 +25 Bojana i Enes Vjezović - 4 Celebrity Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene