Sjećate se nje?

Kao da ni dana nije ostarjela! Ovu nekad veliku zvijezdu dugo nismo vidjeli, a sad je sve zapanjila svojim mladolikim izgledom

Nelly Furtado Nelly Furtado Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nelly Furtado - 1 Nelly Furtado - 2 Nelly Furtado - 4 Nelly Furtado - 3 +0 Nelly Furtado Galerija

Nelly Furtado bila je jedna od gošća na dodjeli MTV Video Music Awards 2023. na kojoj se pojavila nakon dugo vremena.

Pjevačica Nelly Furtado pojavila se nakon što je dugo vremena nismo vidjeli u javnosti, i to na dodjeli MTV Video Music Awards 2023. u zadivljujućoj crnoj haljini s potpuno otvorenim leđima.

44-godišnja Nelly, koja je inače izbacila i svoju novu pjesmu, oduševila je sve prisutne seksepilnom kreacijom zbog koje su se za njom svi okretali. U njoj je otkrila zategnuta leđa, ali i gornji dio stražnjice. Osim odvažne kreacije sve je iznenadila mladolikim izgledom jer djeluje kao da nije ni dana ostarjela otkako je žarila i palila svojim hitovima u 2000-ima.

I dandanas se na radijskim postajama čuju njezine pjesme poput "I'm Like A Bird", "Promiscuous" i "Maneater". Nelly je na vrhu top-ljestvica provela više od pet godina obarajući rekorde i osvajajući nagrade, no nakon toga praktički je nestala preko noći i svi se pitaju što joj se dogodilo.

Odluku o povlačenju iz javnosti i svijeta glazbe donijela 2006. godine, kada je doživjela živčani slom usred jednog nastupa.

"Imala sam živčani slom na pozornici. Bila sam na turneji Loose i moja kći bila je sa mnom. Bila sam mama i pjevačica na putu i to me iscrpilo. Jedne sam večeri izašla na pozornicu i odjednom sam shvatila koliko sam pod stresom. Zapravo sam plakala tijekom prve dvije pjesme. Nakon toga sam uzela pauzu od glazbe i otišla kući. Tada sam shvatila da sam kod kuće i da imam obitelj te da je to ono što sam tražila", izjavila je Nelly za Daily Mail 2017. godine.

Zaključila je da je vrhunac slave dosegla toliko brzo da to jednostavno nije mogla podnijeti.

"Bilo je prerano. Nakon dvije godine intenzivnih turneja i partijanja provodila sam sate u svom domu u Los Angelesu samo zureći u pod. Osjećala sam se kao prevarantica, vjerovala sam da me ljudi vole zbog mog imidža, a ne zbog glazbe", priznala je pjevačica.

2009. godine objavila je album na španjolskom jeziku pod nazivom "Mi Plan", a 2012. svoj drugi album "The Spirit Indestructible", nakon čega je napravila petogodišnju stanku.
Tih pet godina provela je putujući i bavila se dobrotvornim radom te surađivala s neprofitnom organizacijom Save The Children.

Godine 2017. izdala je samostalni album "The Ride" pod vlastitom izdavačkom kućom, a on je u prvih tjedan dana bio prodan u samo 1814 primjeraka. Nakon toga postojala je mala vjerojatnost da će se Nelly ikada vratiti mainstream glazbi.

Umjesto toga odlučila je pokrenuti vlastitu izdavačku kuću i danas se procjenjuje da njezina neto vrijednost iznosi oko 35 milijuna američkih dolara.

Nelly se 2008. godine udala za tonskog inženjera Demacia Castellona, no par se razveo osam godina kasnije, a iz prethodne veze ima jednu kćer, Nevis Chetan, rođenu 2003. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Frank Dillane - 3 Sophie Turner i Frank Dillane - 4 Sophie Turner i Frank Dillane - 6 Sophie Turner i Frank Dillane - 2 +27 Sophie Turner i Frank Dillane - 5 Celebrity Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth - 5 Yasmine Bleeth - 3 Yasmine Bleeth - 1 Yasmine Bleeth - 2 +27 Yasmine Bleeth - 4 Nekad i sad Bila je seks-simbol u crvenom badiću, a njezin zapušteni izgled danas odaje kakav je život vodila na vrhuncu slave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene