Teški prizori

Najnovije paparazzo fotke omiljenog glumca rastužile su njegove obožavatelje, stanje mu je sve gore

Michael J. Fox Michael J. Fox Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Michael J. Fox - 3 Michael J. Fox - 2 Michael J. Fox - 1 Euzhan Palcy, Michael J. Fox, Diane Warren i Peter Weir Michael J. Fox - 3 Michael J. Fox - 8 Michael J. Fox i Christopher Llyod - 2 Michael J. Fox i Christopher Llyod - 4 Michael J. Fox i Christopher Llyod - 5 Michael J. Fox i Christopher Llyod u filmu ''Povratak u budućnost'' - 1 +12 Michael J. Fox i Christopher Llyod u filmu ''Povratak u budućnost'' - 2 Galerija

Michael J. Fox snimljen je u kolicima na plaži u Meksiku, gdje je s obitelji dočekao i novu godinu.

Holivudski glumac i zvijezda filmova "Povratak u budućnost" Michael J. Fox snimljen je na odmoru u meksičkom Tulumu, jednom od omiljenih mjesta brojnih slavnih faca, gdje je s obitelji dočekao novu godinu.

Pogledaj i ovo Michael J. Fox Ovako stvari stoje Nakon tužnog pada pred kamerama otkriveno pravo stanje glumca kojeg svi obožavaju, zabrinutost za njega samo raste

No najnovije paparazzo fotografije danas 61-godišnjeg Michaela, kojeg i danas mnogi pamte kao Martyja iz hit-filma, zapravo su rastužile, ali i zabrinule njegove obožavatelje. Naime, Michaelovo se zdravlje tijekom posljednjih nekoliko godina počelo pogoršavati zbog posljedica Parkinsonove bolesti, koja mu je dijagnosticirana početkom 90-ih. Zbog toga je polako napustio glumu, a na ekranu smo ga mogli vidjeti samo u nekim posebnim i kratkim pojavljivanjima.

U javnosti se rijetko pojavljuje, no sada je učinio iznimku pa se sa suprugom Tracy Pollan odmarao na plaži u Tulumu, a društvo im je pravilo nekoliko ljudi koji su mu pomogli pri kretanju.

Michael je u nekoliko navrata opisao kako mu je bilo teško birati uloge zbog problema koje ima, a jedan od najvećih je njegovo pamćenje. Glumac je rekao da više ne može zapamtiti duge dijaloge zbog bolesti koja je sve više napredovala. No njegovo ga fizičko stanje nije obeshrabrilo, već ga je motiviralo da osnuje zakladu za razvoj medicinskih istraživanja koja pomažu u liječenju i istraživanju bolesti.

Michael je glumačku karijeru započeo kasnih 1970-ih, ali se proslavio tek u filmu Stevena Spielberga "Povratak u budućnost" 1985., u dobi od 24 godine. Uloga je trebala pripasti Ericu Stoltzu, ali film je ponovno snimljen s Foxom nakon što su producenti mislili da prva verzija nije uspjela. Nakon što je postao holivudska zvijezda zahvaljujući ''Povratku u budućnost'' i srednjoškolskoj komediji ''Teen Wolf'', Michael se okrenuo i televiziji pa je glumio Mikea Flahertyja u političkom sitcomu ''Svi gradonačelnikovi ljudi''.

Uz njega je cijelo vrijeme ljubav njegova života Tracy s kojom ima i četvoro djece, Sama, Aquinnah, Schuyler i Esme.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 +27 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Celebrity Maja Šuput u leopard bikiniju istaknula utegnuti trbuh, ali i druge atribute: "Pa može li bolje?"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 7 +30 Lepa Brena - 6 Nekad i sad Lepa Brena prisjetila se mladosti pa pokazala kako je izgledala s 18 godina, odmah je očita jedna promjena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene