mladi Tomašević

Pogledajte kako je gradonačelnik Zagreba izgledao prije 16 godina, razlika je baš velika, no nešto je ipak ostalo isto!

Tomislav Tomašević Tomislav Tomašević Darko Tomas/Cropix 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Tomašević, 2007. godina Tomislav Tomašević - 5 Tomislav Tomašević - 3 Tomislav Tomašević - 6 Tomislav Tomašević - 7 Tomislav Tomašević - 1 Tomislav Tomašević - 2 Tomislav Tomašević - 4 Tomislav Tomašević - 2 Tomislav Tomašević sa suradnicima +0 Tomislav Tomašević Galerija

Pojavile su se fotografije Tomislava Tomaševića iz 1997. godine, na kojima ga nije baš lako prepoznati.

Tomislav Tomašević (41) izabran je za gradonačelnika Zagreba na izborima 2021. godine, a široj javnost dotad je već bio poznat kao strastveni borac za javni interes u Zagrebu i za zaštitu okoliša .

Pogledaj i ovo Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 2 Skroz se opustio Tomislav Tomašević rasplesao se na ''Vrapce i komarce'' na podnevnom dočeku 2024., pogledajte hit video!

Aktivizmom se počeo baviti kada je imao samo 16 godina i tada se priključio Zelenoj akciji, a sada su se pojavile njegove fotografije iz 2007., kada mu je bilo 25 godina.

Tada je snimljen na konferenciji za medije povodom Dana planeta Zemlje o devastaciji Donjeg grada i očuvanju Zagreba, a na fotografijama ga nije baš lako prepoznati jer se u 16 godina dosta promijenio.

Tada je imao nešto bujniju i dužu kosu, a nije nosio ni naočale za vid, bez kojih danas ne izlazi iz kuće.

Kako je izgledao 2007. godine, pogledajte u galeriji, u kojoj smo izdvojili još njegovih fotografija iz prošlosti.

Inače, Tomislav je diplomirao politologiju na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti, a na britanskom Sveučilištu u Cambridgeu magistrirao je u području okoliša, društva i razvoja, nakon čega se vratio u rodni Zagreb.

U proteklih je petnaestak godina sudjelovao u borbama za Varšavsku ulicu i Kamensko te se zalagao protiv privatizacije zagrebačke Čistoće.

Od 2016. godine u braku je s Ivom Mertić Tomašević, samozatajnom instruktoricom joge s diplomom iz komparativne književnosti i fonetike, koja mu je velika podrška u svemu što radi.

Suprugu je upoznao 2008. godine u Zagrebu, preko zajedničkih prijatelja koji su im kasnije postali vjenčani kumovi, a zaručili su se 2015. u Lisabonu.

Par dijeli ljubav prema aktivizmu i avanturizmu, a slobodno vrijeme najradije provodi u prirodi, planinarenju, vožnji biciklima, putovanjima ili gledajući serije. Jedino u čemu se razilaze jest prehrana jer je Iva vegetarijanka, a Tomislav jede meso.

Zajedno imaju i psa Boška, kojega su udomili kada je imao samo mjesec dana, a sve troje žive u stanu na zagrebačkoj Trešnjevci.

Par rijetko govori o svojem privatnom životu, no povremeno na Facebooku dijeli zajedničke fotografije s putovanja i druženja s prijateljima i obitelji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić zauzela čudnu pozu, no fanovi gledaju samo u jedno: "Zavidim onima koji ti mogu biti blizu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene