Još obara s nogu

Pogledajte kako danas izgleda ljepotica koja je prva utjelovila slavnu superjunakinju, čini se da je za nju vrijeme stalo!

Lynda Carter - 1 Lynda Carter - 1 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lynda Carter Lynda Carter - 6 Lynda Carter - 4 Lynda Carter - 5 Lynda Carter - 2 Lynda Carter - 3 Lynda Carter - 6 Lynda Carter - 5 Lynda Carter - 4 Lynda Carter - 3 +2 Lynda Carter - 2 Galerija

Lynda Carter proslavila se u 1970-ima kao originalna Wonder Woman, a i danas svojom pojavom izaziva nevjericu.

Američka glumica, pjevačica, manekenka i bivša misica Lynda Carter (71) svjetsku slavu stekla je u 1970-ima, kao prva televizijska Wonder Woman.

Pogledaj i ovo Gal Gadot (Foto: Profimedia) Svi su ludi za Gal Ona je bila i Miss, i vojnikinja u Izraelu, a danas rastura u Hollywoodu: Evo što niste znali o prelijepoj Wonder Woman

Uloga superjunakinje donijela joj je i status seks-simbola, a 1972. godine okrunjena je i kao Miss SAD-a, pa je u to vrijeme opravdano slovila i za jednu od najljepših žena svijeta.

Dana najveće slave sada se prisjetila i na svojem profilu na Instagramu, gdje je podijelila jednu svoju staru fotografiju u kupaćem kostimu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Carter Official (@reallyndacarter)

Iz Hollywooda je otišla prije 30 godina, no kratko se vratila na velika platna i to u filmu "Wonder Woman" iz 2020. godine, u kojem naslovnu ulogu igra Gal Gadot.

Zadnjih je godina rijetko imamo priliku vidjeti i u javnosti, no u ožujku ove godine fotografi su je snimili na Broadwayu gdje je svojom pojavom sve oborila s nogu, iako je bila u opuštenom izdanju s crnom kožnom jaknom.
Lynda je 37 godina bila u braku s biznismenom Robertom Altmanom, koji je preminuo 2021. godine.

Kako Lynda izgleda danas i koliko se promijenila od dana najveće slave, pogledajte u galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 1 Johnny Depp - 2 +25 Johnny Depp - 4 Zanimljivosti Je li moguće da zubi Johnnyja Deppa ovako izgledaju? Glumac sve ostavio u šoku i nevjerici kad se nasmijao!  

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus i Dino Goleš - 2 +4 Valentina Baus Celebrity Pogledajte snimku urnebesnog trenutka iz Dnevnika Nove TV koji je nekima možda promaknuo: "Našao malo vremena za razgibavanje!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene