nije se puno promijenila

S grupom Karma stigla je do Kine pa se povukla na vrhuncu slave, a evo kako danas izgleda i čime se bavi lijepa Tara

Tara, spot (Foto: Dnevnik.hr) Tara, spot (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tara, spot (Foto: Dnevnik.hr) Tara Šušelj (FOTO: Petar Krajačić Vilović) Majda Šušelj Tara (Foto: Screenshot) +0 Majda Šušelj Tara (Foto: Screenshot) Galerija

Tara Šušelj napustila je grupu Karma 2014., a na scenu se vratila četiri godine kasnije te sada razmišlja o osvajanju talijanskog tržišta.

Tara Šušelj bila je prva pjevačica nekadašnje popularne domaće dance-grupe Karma koja je osnovana 1999. godine.

Pogledaj i ovo Majda Šušelj - 5 Evo kako izgleda danas! S grupom Karma dominirala je glazbenom scenom 2000-ih, a onda se posvetila majčinstvu i jednom drugom poslu!

S hitovima koji se pjevaju i danas, poput "Noćas te ne dam nikome", "Prije nego mi haljinu svučeš", "Zemljotres", "Sedam dana" i "Amore mio" tada su poharali domaće, ali i inozemno tržište te su svojevremeno slovili kao najunosniji hrvatski glazbeni izvozni proizvod. Mnogi su se tada čudili popularnosti grupe izvan granica Hrvatske, a mediji su ih stopu pratili na turnejama po Češkoj, Slovačkoj, pa čak i dalekoj Kini.

Istranka Tara, čije je pravo ime Majda, s Karmom je više od deset godina na putu provodila po 300 dana godišnje, a onda je 2014. odlučila napustiti grupu.

"Ostvarili smo svoje snove i zaradili mnogo novca, a naš je razlaz počeo 2011. godine jer je svatko imao drugačije viđenje naše budućnosti. Iako smo sve troje u bendu bili prijatelji, svatko od nas želio je nešto drugo. Meni je tada obitelj bila prioritet i kao žena, morala sam stati s poslom da bih postala majka", kazala je pjevačica kada se odlučila vratiti na domaću scenu.

Nakon četverogodišnje stanke elektronsku glazbu zamijenila je zabavnom i pop-glazbom te se u rujnu 2018. godine vratila s pjesmom "Lagano".

"Meni će Karma uvijek biti velika stvar u mojoj karijeri i dio moje ponosne prošlosti. No sada se želim isprofilirati kao samo svoja pjevačica i imati vlastiti projekt", naglasila je tada.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli T A R A(ex Karma)official💋🎤 (@tara_ex_karma_official)

Otkad je napustila Karmu, Tara je s partnerom Michaelom Pavlovićem, počasnim konzulom Kraljevine Tajlanda, dobila kćer Niku i posvetila se majčinstvu. Veza diplomata i pjevačice zainteresirala je i jednu njemačku televiziju da o njima snimi priču.

"Pronašli su nas, bila im je isto zanimljiva priča tog čudnog spoja glazbe i čovjeka koji je diplomat. Došli su i stvarno su se iznenadili, bilo im je jako lijepo'', ispričala je za IN magazin 2019. godine kada je s pjevačem Ivanom Zakom snimila duet "Naj naj".

Njih dvoje nedavno su ponovno udružili snage i Tara je prvi put u karijeri snimila baladu. Pjesmu "Na vrhu" napisao joj je upravo Zak, a uz glazbenu karijeru u Lijepoj Našoj, ponovno je krenula je i u osvajanje inozemstva.

Osim što piše dječje pjesme na talijanskom za tamošnje dječje festivale, razmišlja i o osvajanju talijanskog tržišta svojim pjesmama.

"Da, meni je praktički materinji jezik. U doba pandemije kad je bilo sve zatvoreno, kad se ništa nije događalo, pronašla sam neko utočište, sjela sam za klavir i počela pisati", otkrila je za IN magazin, a pohvalila se i da je nedavno postala radijski DJ.

Sada su u javnost ponovno isplivale njezine fotografije iz vremena kada je žarila i palila u Karmi, točnije sa snimanja spota za njihovu pjesmu "Ko je ta?" iz 2007. godine. Kako je Tara tada izgledala i koliko se s godinama (nije) promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +12 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene