prvo joj je bio asistent

Sjećate se Taga, zgodnog i mlađahnog dečka Rachel iz Prijatelja? Evo kako izgleda 23 godine kasnije

Eddie Cahill Eddie Cahill YouTube/Screenshot 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Eddie Cahill Eddie Cahill Eddie Cahill Eddie Cahill Eddie Cahill Eddie Cahill Eddie Cahill Eddie Cahill Eddie Cahill Eddie Cahill +7 Eddie Cahill Galerija

Eddie Cahill utjelovio je lik Taga Jonesa u seriji "Prijatelji", a od tada se dosta promijenio.

Obožavatelji kultne serije "Prijatelji" sigurno se sjećaju zgodnog asistenta Rachel Green u modnoj kući Ralph Lauren, Taga Jonesa.

Rachel ga je zaposlila zbog izgleda, a kasnije joj je postao dečko, no prekinuli su na njezin 30. rođendan, kada je shvatila da je 24-godiišnji Tag premlad za nju.

Taga je utjelovio glumac Eddie Cahill, koji je nakon uloge u "Prijateljima" izgradio uspješnu glumačku karijeru.

"To je bio početak mojeg profesionalnog glumačkog iskustva. Generalno je bilo puno pritiska", prisjetio se jednom prilikom svojeg angažmana u "Prijateljima" te je dodao kako je srećom imao veliku podršku svih zvijezda serije, a posebice Davida Schwimmera, koji je glumio Rossa Gellera.

"On me uzeo pod svoje okrilje, no svi su bili jako dragi", prisjetio se.

U svojoj daljnjoj karijeri najzapaženiju ulogu ostvario je u seriji "CSI:NY" u kojoj je kao detektiv Don Flack glumio u čak 197 epizoda. Zatim se pridružio i glumačkoj ekipi serije "NCIS: New Orleans", kao Eddie Barrett.

Što se tiče njegova privatnog života, Eddie je od 2009. godine u sretnom braku s umjetnicom Nikki s kojom ima sina Henryja.

Eddieju je danas 45 godina, a kako izgleda 23 godine nakon što je utjelovio Taga Jonesa, pogledajte u galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 2 +18 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Celebrity Drži je kao kap vode na dlanu, a od poklona koji joj je kupio za 60. rođendan mnogim će ženama zaklecati koljena: ''Mojoj smeđookoj djevojci…''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 +18 Mia Negovetić na Instagramu - 5 Celebrity Naša pjevačica drastično promijenila imidž, ošišala se na fudbalerku, evo kakve su reakcije na tu njezinu veliku promjenu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene