Ima 93 godine!

Legendarni glumac snimljen nakon dugo vremena, ne nalikuje na sebe iz mlađih dana, ali zaštitnog znaka se ne odriče!

Gene Hackman Gene Hackman Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman - 3 Gene Hackman - 1 Gene Hackman - 4 Gene Hackman - 2 Gene Hackman i Hugh Grant Gene Hackman - 3 Gene Hackman - 4 Gene Hackman - 1 Gene Hackman - 2 +0 Gene Hackman Galerija

Gene Hackman snimljen je nakon dugo vremena u javnosti, a na najnovijim fotografijama nije ga baš lako prepoznati.

Legendarni holivudski glumac Gene Hackman snimljen je u javnosti nakon dugo vremena, i to u Santa Feu u Meksiku na jednoj benzinskoj postaji, a na najnovijim fotografijama ne nalikuje na sebe.

Pogledaj i ovo showbuzz Branio čast Glumac izgubio kontrolu: Ošamario beskućnika!

93-godišnji dvostruki dobitnik Oscara, koji se povukao iz glume i nije snimio film već gotovo dva desetljeća, izgleda neprepoznatljivo. Drastično je smršavio, ali činio se u dobroj formi dok je obavljao svoje poslove i svratio do lokalne trgovine, a usto je pokazao da se nije odrekao brkova, koji su mu godinama zaštitni znak.

Bilo je to njegovo rijetko pojavljivanje, a svoju je posljednju filmsku ulogu odigrao u komediji "Rat za gradonačelnika" 2004. godine. Tada je dao i rijedak intervju Larryju Kingu, u kojem je objavio da nema u planu nove filmske projekte i da vjeruje da je njegova glumačka karijera gotova.

Godinama kasnije potvrdio je svoje umirovljenje dok je 2008. promovirao svoj treći roman "Escape From Andersonville".

"Kad bih to mogao raditi u vlastitoj kući, možda bih snimio još jedan film, da mi nitko ne smeta i da sa mnom rade samo jedna ili dvije osobe", izjavio je Gene u jednom intervjuu za GQ.

Međutim, nije ostao potpuno udaljen od filmske industrije jer je bio narator u dva dokumentarna filma o marinskom korpusu "The Unknown Flag Raiser of Iwo Jima" 2016. godine i "We, The Marines" 2017. godine.

Gene je u bogatoj glumačkoj karijeri snimio više od sto uloga, a neke od najpoznatijih ostvario je u filmovima "Odmetnuta porota", "Nepomirljivi", "Državni neprijatelj", "Superman", "Prisluškivanje", "Grimizna plima" i drugima.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 2 Lepa Brena +30 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 5 Celebrity Pogledajte kako je Lepa Brena partijala s tamburašima u Zagrebu, ponesena emocijama sasvim se opustila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene