U Vogueu

Napokon vani: Naše more opet oduševilo svjetsku elitu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Modni editorial za magazin Vogue pod pokroviteljstvom grada Dubrovnika snimljen je polovicom rujna, a sada je i izašao u prestižnom magazinu.

Ekipu magazina Vogue predvodio je slavni fotograf Mario Testino, model je bila Lara Stone, a editorijal je snimljen u produkciji tvrtke Red production i uz asistenciju stručnjaka za dubrovačke lokacije Maroja Žanetića.

Pogledaj i ovo showbuzz Stiže i kod nas Cipele, torbice i nakit za koji bi svaka žena ‘ubila’!

Mario Testino i Lara Stone snimanju editorijal za Vogue u Dubrovniku

Kinesko izdanje najpoznatijeg kineskog magazina objavljuje se od 2005. godine i to u 650 tisuća primjeraka. Dubrovnik je apsolutno afirmiran kao lokacija filmskih i fotografskih snimanja, uz velike HBO i USA Network,  te europske produkcije, u srpnju 2012. britanski „The Sun“ snimio je svoj modni editorial.

Modni editorial u kojem se predstavlja kolekcija Balenciaga objavljen je u kineskom izdanju magazina Vogue pod naslovom 'The Big Blue'( Veliko plavetnilo) i sa svjetski popularnim modelom Larom Stone koja se pohvalila i na svojim  društvenim mrežama.

 

Snimanje je trajalo tri dana, a uz vedute grada i lokacije u staroj gradskoj jezgri ekipa Maria Testina snimala je i u objektima grupacije Jadranski luksuzni hoteli, obišli su i obnovljeni Pijeko Palace, a na poljani Ruđera Boškovića družili se i s članovima Klape Kaše. Ovaj značajan projekt pripremao se relativno kratko, a prema dostupnim informacijama, Mario Testino, inače omiljeni fotograf britanske kraljevske obitelji, mega-popularne Kate Moss i brojnih drugih svjetskih celebritija Dubrovnikom se oduševio nakon glamuroznog vjenčanja Fabiole Beracase i Jason Beckmana održanog u lipnju 2014.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene