O da, i prezgodan je

Harry, sakrij se! Brunejski princ težak 20 milijardi dolara traži curu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zaboravite princa Harryja. Ovo je muškarac za kojim se otimaju djevojke diljem svijeta.

Megapopularni Abdul Mateen princ je na bijelom konju za kojim uzdišu djevojke diljem svijeta. Brunejski princ je sin sultana Hassanala Bolkiah i uskoro bi s trona najpoželjnijeg neženje među članovima kraljevske obitelji mogao baciti princa Harrya.

 

A post shared by Mateen (@tmski) on

Osim što je zgodan i obrazovan, pravi je muškarac s obzirom na to da je odslužio vojsku. Pazi na svoj fizički izgled, ali zna da to nije najvažnije u životu.

 

A post shared by Mateen (@tmski) on

Obiteljski je čovjek i zna kako je odrastati u velikoj obitelji. ''Imam veliku obitelj, ali najbliži sam sa starijim bratom i dvjema sestrama. Sve radimo zajedno. Odrasli smo zajedno i živimo zajedno. Imam i prijatelje, ali ne možeš pobjeći od obitelji, u krvnom smo srodstvu i jako smo bliski. Njihova ljubav i potpora su imali veliki utjecaj na moj život'', rekao je Abdul za GQ Thailand.

Aktivan je na društvenim mrežama na kojima ima preko 350 tisuća sljedbenika. Velika brojka se nalazi i na njegovim bankovnim računima. Abdulova imovina se procjenjuje na 20 milijardi dolara. Uz to, veliki je ljubitelj životinja.

 

A post shared by Mateen (@tmski) on

Unatoč silnom bogatstvu i svim stvarima koje ima, princ ipak nema ljubav svog života. ''Želio bih pronaći djevojku koja je iskrena i koja stoji s obje noge na zemlji. Jednostavnost je ono što me privlači''. Zbog ove izjave na njegov popis dodajemo i skromnost kao vrlinu.

 

A post shared by Mateen (@tmski) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene