život iz snova

Ubojito zgodni sin manekenke koja je nekad žarila i palila uživa u neviđenom luksuzu, hobijima i putovanjima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Flynn Busson je sin slavne manekenke Elle Macpherson koja je poznata pod nadimkom The Body.

Manekenka Elle Macpherson, koja kao 56-godišnjakinja očarava svojim izgledom, u subotu je proslavila poseban događaj. 

Pogledaj i ovo Elle Macpherson - 1 Poznata ''The Body''! Jedna od najslavnijih svjetskih manekenki pohvalila se fotkama s ljetovanja iz Dubrovnika koji je posjetila s važnom muškom osobom!

Naime, njezin stariji sin Flynn (22) diplomirao je na sveučilištu u Bosonu.

"Moj voljeni Flynn. Zadnji dan fakulteta. Čestitam ti na tvom briljantnom akademskom životu. Čini mi se kao da si jučer bio mladi dečko ili tinejdžer koji je završio srednju školu. Tako smo ponosni na muškarca koji si postao i kako si sazrio i prilagodio se životnim zapletima i postao obogaćen humorom i elegancijom. Danas je samo početak", napisala je manekenka poznata pod nadimkom The Body. 

Elle je Flynna dobila s bivšim dečkom, francuskim financijerom Arpadom Bussonom. Više nego svojim akademskim životom, njezin sin je privukao pažnju luksuzom u kojem uživa, a mnogi o njemu mogu samo sanjati. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My beloved Flynn. Last day of university ..⭐️ Congratulations on your brilliant academic life. It seems only yesterday you were this young boy or the teenager graduating high school - We are so proud of the man you’ve become and how you’ve evolved and adjusted to life’s twists and turns and flourished with humor ,grace and elegance. @cyfly08 you are a credit to yourself. I wish we were celebrating in more traditional ways , but we will in time .. Today is just the beginning... 🌈 @arki_b ❤️

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Flynna na Instagramu prati više od 23.000 ljudi koji mogu vidjeti u kakvim skupim hobijima uživa te u kojim skupocjenim hotelima s pet zvjezdica boravi. Kada nije bio posvećen studiju, skijao je u Švicarskoj, igrao polo u Argentini i vozio se po pustinji Cocahella Valley u Coloradu. 

Flynn putuje privatnim avionima, ali ima i dozvolu za upravljanje njima. Naime, on je ranije otkrio da je položio vozački ispit s 19 godina. 

"Licencirani pilot, pazite se na nebu", napisao je na Instagramu. Flynn se često hvali fotografijama za upravljačem aviona. Inače, Elle s financijerom Arpadom ima i 17-godišnjeg sina Aureliusa. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene